Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek hozzá még közeledni?
Van egy csaj a suliba akivel sokat dumáltunk stb... Nagyon megtetszett... És egyik buliban össze szedtem a bátorságom és oda mentem hozzá, elkezdtem neki mondani hogy mostanában nagyon megtetszett... És hogy járni szeretnék vele... Azt mondta hogy most azért nem akar mert van neki egy gyerek, akivel most lehet össze fog jönni mert nagyon közel kerültek egymáshoz stb... Na és mondtam neki hogy akkor maradunk haverok... Haza érek a bulibol és rámír msn-en hogy nincs harag e... Én pedig mondtam hogy nincs...És mondta hogy szeret ő is, csak most itt van ez a gyerek... És egyik nap láttam msn-en hogy nagyon ideges, és mondtam neki hogy mesélje el ki bántotta, mert aki őt bántja az engem is bánt... És azt mondta hogy ne törődjek vele ennyire mert neki ez szar... És a suliba láttam hogy sokszor rám nézett de én nem viszonoztam a szemkontaktust... Kezdjek felé közeledni még, vagy inkább hagyjam? Nagyon belé vagyok esve.
13/F
Úgy hülyít a csaj hogy még őszinte is. Ne alázd meg magad. Max 2. lehetsz, nem kellesz a csajnak.
(13 évesen meg hova bulizól??)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!