Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exemnek barátnője van! Normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exemnek barátnője van! Normális, hogy dühös vagyok?

Figyelt kérdés
Annyi fájdalmat okozott, rengetegszer megbántott... Már 7 hónapja nem vagyunk együtt és most van valakije. Nem szeretem már, nem vágyok vele lenni, mert fájdalmat okozna. De nem érdemli meg, hogy boldog legyen! Meg kéne kapnia a sorstól, amit érdemel, nem boldognak lenni. Nem azért sírok, mert még szerelmet érzek... Haragot és dühöt, hogy mást talán jobban szeret, mint engem valaha. Ez így nem fair. Nem érdemli meg. Önző vagyok? Valahogy fel kéne bennem ezt oldani, kéne valami jó kineziológus, hogy ezt a haragot el tudjam engedni. Segítsetek kérlek!
2010. dec. 5. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sem örülök a gondolatnak, hogy velem bármit büntetlenül megtehetnek.
2010. dec. 5. 20:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Próbáljunk abban hinni, hogy mégsem büntetlenül. Egyszer visszakapják a sorstól...
2010. dec. 5. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja...Az Én volt barátnőm is elásott mindenki szemében, hogy én megbántottam és fájdalmat okoztam, de abba nem gondolt bele soha, hogy Ő milyen szenvedést és fájdalmat okozott amíg együtt voltunk...Pedig mesélhetnék...

Kettőn állt a vásár...Én próbáltam alkalmazkodni...Elhordott mindenféle szemétnek, ilyen meg olyan embernek és amikor mondtam neki, hogy pedig be tudom bizonyítani, hogy én miket tettem kettőnkért és még tanúim is vannak rá, ráadásul azt is be tudom bizonyítani, hogy ő mit tett velem, mert fel tudok mutatni egy sor bizonyítékot arra, hogy megcsalt, akkor is én voltam és még vagyok is a rohadt szemétláda...

Hagyjuk ezt a női f@szságot...

Ha fáj, hogy van valakije, az csak egyet jelent...Hogy baromira szereted még és nem tudsz tőle elszakadni és fáj az, hogy amikor lehetőséged lett volna a boldogságra, akkor nem tettél semmit, csak szépen lassan tönkre tetted a kapcsolatotokat...Egy férfi ok nélkül sosem bánt meg és sosem okoz feleslegesen fájdalmat...Erre csak a buta és önző nők képesek...

2010. dec. 5. 20:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Ilyet pedig csak egy korlátolt ffi képes írni... Én mindig ott voltam, amikor szüksége volt rám, sosem csaltam meg, kihúztam a szarból, amikor szüksége volt rá, amikor mindenki mást szart rá. Ő pedig élvezte, hogy kínzott lelkileg, hogy elment napokra, hetekre és nem jelentkezett... De most már tudom, hogy nem szeretett eléggé, ennyi az ok. Nekem csak az fáj, hogy talán most mást jobban szeret, míg én mindent megtettem érte. Szóval nyilván nagyon fáj neked is, de kérlek, ne általánosíts.
2010. dec. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!