Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemnek barátnője van! Normális, hogy dühös vagyok?
Ja...Az Én volt barátnőm is elásott mindenki szemében, hogy én megbántottam és fájdalmat okoztam, de abba nem gondolt bele soha, hogy Ő milyen szenvedést és fájdalmat okozott amíg együtt voltunk...Pedig mesélhetnék...
Kettőn állt a vásár...Én próbáltam alkalmazkodni...Elhordott mindenféle szemétnek, ilyen meg olyan embernek és amikor mondtam neki, hogy pedig be tudom bizonyítani, hogy én miket tettem kettőnkért és még tanúim is vannak rá, ráadásul azt is be tudom bizonyítani, hogy ő mit tett velem, mert fel tudok mutatni egy sor bizonyítékot arra, hogy megcsalt, akkor is én voltam és még vagyok is a rohadt szemétláda...
Hagyjuk ezt a női f@szságot...
Ha fáj, hogy van valakije, az csak egyet jelent...Hogy baromira szereted még és nem tudsz tőle elszakadni és fáj az, hogy amikor lehetőséged lett volna a boldogságra, akkor nem tettél semmit, csak szépen lassan tönkre tetted a kapcsolatotokat...Egy férfi ok nélkül sosem bánt meg és sosem okoz feleslegesen fájdalmat...Erre csak a buta és önző nők képesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!