Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mi lenne a reakciótok?
szüzesség rövid Ü :D
amugy nem tökmindegy?! :D ha elvesztette elvesztette.
én semmik extrát.
felvenném így télen a kabátot azt mennék haza aki azt se tudja kivel vesztette el abba én nem bíznék inkább meg ott hagynám azt csináljon amit akar.
még a végén kiderül h éces is
Ha egy lány így veszítette el, akkor legyen annyi esze, hogy nem köti a pasija orrára. Igen, tudom, fő az őszinteség, de lássuk be, ehhez nem sok köze van, ha csak a múlt, és nem egy visszatérő dolog az egyéjszakás kalandozása a leányzónak. Ez egy olyan dolog, hogy azt sem közölném aktuális párommal, hogy miket műveltem előző kapcsolataimmal az ágyban kettesben.
Bár nekem egyik exem egyéjszakás kalandban vesztette el a szüzességét, és ezt el is árulta nekem a kapcsolat elején, de a mai napig úgy gondolom, hogy nem volt köteles ezt elmondani nekem. Ettől függetlenül én értékeltem, hogy megosztotta velem, de ez én vagyok. És a kommentelők reakciójából kiindulva sokan feleslegesen túráztatnák magukat ilyen apróságokon... (igen, apróság, mert ha a lány szereti a párját, és hűséges hozzá, nem mindegy, hogyan és miképp vesztette el a szüzességét? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!