Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény ha egy lány 16 a fiú meg 14 éves? ()
Figyelt kérdés
Nagyon belém van esve,nem tudom mit csináljak volt már egysmás de nem tudom mi legyen ebből.
Nektek volt volt már hogy a lány volt az idősebb és mi lett belöle?Mennyi szerintetek a mx korkülönbság fiú lány részéről?
2010. dec. 4. 19:12
1/13 anonim válasza:
max korkülönbség? 20-30 év. Persze ez változik annak függvényében,hogy mennyi idős az idősebbik fél. Mert ugye 6 év korkülönbség még nem sok,de ha 18 éves vagy,akk pedofília.
Miért nem tudod,hogy mi legyen belőle? Ha szereted/tetszik összejöttök,ha el akarod veszteni a szüzességed és kell hozzá gyorsan valaki,összejöttök,ha csak ki akarnád használni összejöttök.
Szerintem jöjjetek össze.
2/13 anonim válasza:
1. Először tanulj meg írni és fogalmazni.
2. Ha elég érett, miért ne?!
3/13 A kérdező kommentje:
utolsó azért kiváncsi vagyok hogy mennyi idős vagy?:)
2010. dec. 4. 19:20
5/13 anonim válasza:
én 17 voltam mikor a srác akibe beleestem 14 éves volt. másfél évig voltunk együtt. korához képest meglepően érett volt. működhet. tapasztalat :) persze minden ember más és másként viselkedik. lehet h nekem ez bejött de lehet h neked nem működne. de erre meg azt mondom h aki mer az nyer. ha meg nem sikerül akkor is nyertél, ha mást nem de tapasztalatot biztosan. 22/L
6/13 A kérdező kommentje:
szóval 3évvel fiatalabb volt?
és a szüleid,szülei mit szóltak?:)
2010. dec. 4. 19:29
7/13 anonim válasza:
sztem alapból elég szánalmas ha egy 16 éves csaj egy 14 évesbe esik bele, szal haneked nem baj ha gáz a csaj akk működhet
8/13 anonim válasza:
figyu ha ismernéd ezt a már 19 éves ex szerelmemet meglepődnél a viselkedésén, a felfogásán. ezerszer normálisabb mint a mai pasik többsége... miért lenne szánalmas? az nem szánalmas ha egy 20 éves srác egy 30 éves nővel jár? ha neki tetszik akkor miért ne lehetne? szüleim nem szóltak bele mert egyrészt őket is meglepte h a korához képest milyen érett, másrészt meg tudták h szeretem meg ők is elvoltak vele.
9/13 anonim válasza:
a szüleivel jól kijöttem. mai napig tartjuk a kapcsolatot a sráccal, ezáltal a családjával is.
10/13 A kérdező kommentje:
19.30,te szerintem nemérted a kérdést...a lány(én)16 a fiú 14 és ő esett belém,és igen viszonoztam de nem tudom h müködne ez így.
2010. dec. 4. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!