Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy előttetek több roma sráccal is járt a szeretett lány?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy leányzó, akivel még ismerkedési fázisban vagyunk. Ugyebár az ex-ekről nem szokás kérdezgetni, sőt kifejezetten kerülendő a téma, de valahogy szóba került és "kibukott" a dolog. Persze a szüleinek nem mutatta be egyik választottját sem. Most, bevallom teljesen elbizonytalanodtam, mivel nem éppen polgáriasodott zenész családból származó fiúk voltak. Áhh, sok-sok kérdőjel, de nem tudom mitévő legyek, már kínomban itt kérdezősködöm, kvázi vadidegenektől,de ez van. Gondolom fogok kapni hideget - meleget, hogy meg sem érdemlem azt a lányt, ha emiatt el tudnám "dobni", de az a baj, hogy talán nem is tudok már most úgy tekinteni rá, mint azelőtt, hogy megtudtam volna. Ez van, a barátaim egyébként azt kérdezik, hogy, hogy lennék képes hozzáérni egy ilyen lányhoz, aki összefekszik "velük". Lehet, hogy sehogy,de azért kiváncsi lennék a véleményetekre, előre is köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 4. 02:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

Nem azért butuska, mert romákkal járt, hanem általánosan műveletlen, a konyhát hírből sem ismeri, logikusan képtelen gondolkozni.

2010. dec. 4. 12:11
 12/17 A kérdező kommentje:

"Érdekel a lány? Akkor ismerd meg."

Érdekelt volna, de a történtek után már nem igazán. Ha belegondolok mennyi etekintetben makulátlan múltú lány van, akiknek nincs barátjuk, én meg itt szerencsétlenkedjek egy ilyen nővel, minek?! Am. nem a haveroké a döntő szó..meghallgattam őket is, kb. ennyi.

2010. dec. 4. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Hát én, mikor megtudtam volna, akkor fordítottam volna neki hátat, és az életben többet nem szóltam volna hozzá! Undorító, és szerintem elítélendő, ha egy magyar lány romával jön össze (az sem szép, ha négerrel vagy kínaival, esetleg arabbal), már csak azért sem, mert fogyóban vannak a magyarok, egyre kevesebb "tiszta" magyar születik! Romával meg főleg gusztustalan, semmibe veszik a nőket, főleg a magyarokat, ütik-verik őket, majd 1-2 év után viszik qrvának! Erről ennyit! Koszosak, büdösek, szívtelenek, rasszisták (magyargyűlölők, igenis ők az igazi rasszisták!)! Ne kommunikálj ezzel a lánnyal többet!
2010. dec. 4. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem a roma kifejezést szerettem volna használni, de az eredetit valamiért nem engedte nekem... Bocsi, ha kicsit kesze-kusza az írásom, indulatosan írtam, de remélem érted a lényegét!
2010. dec. 4. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:

A 16:08-kor válaszadó váltotta ki belőlem ezt a kis szösszenetet, a "tiszta magyarsággal", és a népkeveredéssel kapcsolatban.

Ugyan nézzetek már utána a saját családfátoknak mielőtt fűt- fát-marhaságot összehordotok...

Ha 20 generációra visszatekintve csak vér szerinti magyarok vannak elődeitek között, akkor dumáljatok majd "tiszta magyarságról", de még akkor sem biztos. Aztán mielőtt még a keleti népeket kezdenétek komolyan fikázni... ugye tisztában vagytok azzal, hogy mi magyarok is származásunkat tekintve keletiek vagyunk?

Esetleg az Urál környéke Amerikában lenne? Ne vicceljetek már. Ja és a vándorlás közben nem volt népkeveredés, ugye? No meg a nyugati országok elleni hadjárataink alatt sem volt, ugye? Nem is beszéltem még sem a habsburg sem a török megszállásról. Ne menjek ennyire a múltba? Rendben. Német, utána orosz megszállás a második világháborúban és azt követően. Ott sem történt semmi, csak én vagyok tudatlan, ugye? Azok akik "nagymagyarnak" hiszik magukat belegondoltak már ebbe?

Szerintem annak az esélye, hogy "tiszta magyar" vér folyik az ereinkben kisebb, mint a lottó ötös találati esélye egy szelvénnyel.

Rengeteg általánosítás van a népekkel kapcsolatban, például az olaszok hangoskodóak ("szép" szó. aki tud szebb kifejezést rá, kérem, írja meg).. És mind olyan? Nem. Magyarok között is megvan a tróger, ne féljetek. Sőt, némelyik még nagyobb gazember, mint bármely roma. Aki magára veszi, arra hatványozottan igaz.

Visszatérve a népkeveredésre, még előnye is van. Több fajta betegséggel szemben élveznek nagyobb védelmet. Hogy miért? Ha én most csak úgy kiruccannék Afrikába, elkapnám a maláriát, lényegesen nagyobb esélyem lenne feldobni a talpam, mint egy őslakosnak. Ám ha ez az őslakos eljönne hozzánk, nagyobb eséllyel esne áldozatul a bárányhimlőnek. Ha egy népcsoport sokszor találkozik egy betegséggel, genetikai rezisztáció alakul ki, és ez a gén generációról generációra öröklődik. Sőt, akár odáig is eljuthatnak, hogy a betegség őket már nem is fenyegeti, maximum hordozóvá válnak.

Kérdező, te már eldöntötted, mit szeretnél, csak megerősítésre vártál?

Na mindegy. 12:08-as válaszoló voltam.

2010. dec. 4. 17:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy az itt élő népeknek már van valami közös kis történelmük, még ha nem is a Honfoglaláskor érkezett is mindenki, Czeizel Endre egyik könyve szerint a mai magyarság gyakorlatilag német+mindenféle szláv(szlovák, orosz, szerb, román, horvát), bolgárok, örmények, görögök is vannak még itt, bár lehet lassan senki nincs tisztában a származásával. DE nem csak mi vagyunk keverékek, hanem mindenki európában, viszont szerintem mindezek ellenére sem szabadna azt mondanunk, hogy jól van már úgyis mindegy, akkor már mit számít az, ha arabok leszünk vagy bármi mások. Nekem a magyar szó hallatán olyan asszociációim keletkeznek, mint pl.: europid kinézetű, magyar kultúrális identitású ember, talán még az is, hogy keresztény, (nem megsértve ezzel más vallású embereket) Megyek, keresek is egy tisztességes MAGYAR lányt..köszi mindenkinek!
2010. dec. 5. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Mennyi rasszista g eci van.
2020. ápr. 22. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!