Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A roma kultúrában kezdeményezh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma kultúrában kezdeményezhet kapcsolatot egy lány, vagy a férfiak ezt elítélik? ( a lány jelen esetben nem roma származású)

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

szal te egy magyar csaj vagy és c×gány rajt akarsz megszerezni magadnak hát sok sikert cigánnyal sohasem kezdenék te leszel a rabszolgája és ha már nem szereted nem tudsz uj kapcsolatot kezdeni mert mindig ott lesz fenyeget megveri az uj barátodat és hasonló szép dolgok

de bisztos tudod h mit csinálsz

2009. dec. 5. 16:00
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
jaj ne legyetek ennyire előítéletesek ;D
2009. dec. 5. 16:21
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
nem előítélet csak volt egy két ilyen sajnos a környezetembe szal tapasztalatok alapján mondom és a cigányoknál a nő egy tárgy ez is tény
2009. dec. 5. 16:42
 4/17 A kérdező kommentje:
nem munkanélküli, egy helyen dolgozunk. Nekem eddig nem volt soha rossz tapasztalatom, ő meg egy tündér amúgy is, olyan csodás... Nekem soha nem voltak előítéleteim... csak nem ismerem aszokásokat annyira, a hagyományokat, és nem akarom, hogy rossznak lásson... én csak beleszerettem... és ő nem lép, és én annyira szeretném ha ő tenne valamit, dehát, ha nem... Mindegy is, talán nem is tetszem neki.
2009. dec. 5. 17:02
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
legyen már eszed ne 1utolsó undormánnyal állj össze...inkább nézz magadnak normális magyar pasit ne cigányt!jesszusom hová süllyedtünk?:O
2009. dec. 5. 17:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Miért csak a nem roma származásúak szerinted a normálisak?? Az én bajom a magyar pasikkal pont az, hogy tele vannak előítéletekkel, és ettől egy cseppet sem válnak vonzóvá a szememben. Sőt! De mindegy is ha vele nem leszek maradok egyedül, vagy meghalok vagy mit tudom én, már annyira szenvedek nélküle....
2009. dec. 5. 17:24
 7/17 anonim válasza:
80%
Nagyon rossz lehet, hogy ennyire oda vagy érte, mégis ilyen válaszokat kapsz innen.... Pedig ne számíts toleranciára másoktól! Ami a rossz tapasztalatot illeti, majd lesz.... sajnálom.
2009. dec. 5. 17:57
 8/17 anonim ***** válasza:
hát ez kész:D mért lenne baj ha cigánnyal akarsz járni?? nem értem mi bajuk. te ismered nem ők... amúgy meg teljesen meg tudlak érteni. egy cigány csajban sokkal jobban meg tudnék bízni mint egy magyarban. de azért jól meg kell nézni előtte, mert belőlük is kétféle van... de hogy náluk ez hogy működik azt nem tudom. de mivel te magyar vagy nyugodtan viselkedhetsz magyarként! szerintem.
2009. dec. 5. 18:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozik akkor miért baj hogy össze akar vele jönni??? Nem minden cigány rendelkezik nagy családdal stb.

ahol dolgoztam bevásárló központban az űruházi őrök között is volt egy roma származású férfi. Halál normális volt sőt múltkor amikor elvitték tőlünk a lopós cigókat még ő cigányozott :)

2009. dec. 5. 19:15
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Fajáruló!Akkor menj hozzá és szülj neki cigányfattyúkat!Te meg egy fehércigány leszel!
2009. dec. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!