Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma kultúrában kezdeményezhet kapcsolatot egy lány, vagy a férfiak ezt elítélik? ( a lány jelen esetben nem roma származású)
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 15:38
11/17 anonim válasza:
egy pisztoly és minden gondod oda..
12/17 anonim válasza:
szerintem ez csak akkor számít, ha egy ilyen cigány-hagyományőrző családból származik, de ez ma már nagyon ritka sztem, ha ez a helyzet, akkor tényleg hagyd inkább.
Normális esetben ma már az átlag Magyar cigányok, tehát nem oláhcigányok vagy kolompárok, nem beszélnek cigányul, és nem is ismernek semmilyen roma hagyományt vagy ilyesmit.
13/17 anonim válasza:
magyarcigány ??? hagyományörzés??XD hol ?:D mélyk vicc könyvbe olvastad mondjon már nekem valaki egy cigány hagyományt :D az "éneklésen és a zenéne" kivül . ja nincs csak a lopás
14/17 anonim válasza:
22.07: nem ártana kicsit művelődnöd. nem sokat csak egy kicsit. vagy akkor maradj csendben ha valamiről nem tudsz semmit.
15/17 anonim válasza:
Nincs magyar cigány!Ennyit erröl!Van cigány kúltúra van de ahhoz semmi köze a magyaroknak!
16/17 anonim válasza:
a wikipedia se szentírás. de: "A magyarcigányok vagy magyar nyelvű romungrók közé tartozik a magyarországi romák többsége, mintegy kétharmada. Többségükben a kárpáti cigányoktól származnak..." bla bla bla... de azt hiszem értem mire gondolsz és ebben egyet is értünk: egy cigány az cigány a magyar meg magyar. bár nem tudom hogy a magyarországon élő kunok vagy tótok például magyaroke? mert őrájuk nem mondjuk hogy magyarkunok meg ilyenek. nem tudom. (nem tudom hanyadik voltam meg mikor de én álltam le az előbb szövegelni)
17/17 anonim válasza:
Kezdeményezhetsz nyugodtan!
De vigyázz ha a környezetében élő roma csajok nem fogadnak be (húg,nővér unokahúg stb.)Akkor nagy bajban leszel mert ha egyszer elkapnak kicsinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!