Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy nem kell eröltetni mert a szerelem ránkk talál?
Szóval 15 vagyok...soha nem volt barátom...őszintén szólva nem hiányzik...persze néha jó lenne egy ember aki ott van melletem, akiben megbízom, de őszintén szólva ez a "gyertek menjünk pasizni" program számomra olyan gyerekesen hangzik...vagy lehet hogy én nem vagyok hozzá elég érett?
Szóval igaz, hogy a szerelem egy csendes, kevésbé hangadó, nem világszép lányra is rátalál idővel?
en is ebben a cipoben jarok, szoval mar 3an vagyunk :) jo en nem 15 hanem 13 vagyok, de akkor is.... :):):):) Sztem rank is ranktalal a szerelem....REMELEM :) Igazabol tanacsot itt nem tudok adni, de annyi tuti, hogy ne jatszd meg magad, hogy pasizni akarsz, ha nem is, mert abbol jo nem sulhet ki ;)
En is drukkolok neked is es az elottem szolonak is ;)
17:30-as vagyok.
Ami azt illeti,nekem összejött:)
A legjobb haverommal szerettünk egymásba:)Amikor megismerkedtünk,volt barátnője,utána meg nekem volt kapcsolatom(a szerelemtől messze volt:P:),álmomban sem gondoltam volna,hogy pont Vele jövök össze,de aztán a szakítás után egymásra találtunk:D
A szerelem szerintem mindenkire rátalál,csak nem onnan ahonnan várjuk ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!