Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? :D (érdekes helyzet) Bejövök neki?
Van fent sok ilyen kérdés, de ez elég egyedülálló helyzet, viszont azt, hogy miért az, majd csak pár válasz után fogom leírni, mert nem tudnátok elfogulatlan választ írni. :)
Tehát van egy fiú ismerősöm... Ha összetalálkozunk suliban, mindig mosolyog, meg szokott bámulni, minden nap több órát dumálunk vagy élőben, vagy neten. Múltkor mondta, hogy jól nézek ki, pedig nem (igen, önbizalomhiányos vagyok, de ez nem ide tartozik). Ha van rá megfelelő alkalom, keresi a társaságom. Ha valami nem jut eszébe, egyből engem kérdez, sokszor gondolunk egyre. :D Mindenkivel "haverkodik", csajokkal is, de azt mondja, engem jobban kedvel, mint őket, és több ember mondja ugyanezt, hogy látni rajta... :D Asszonynak hív. xD Sokat cseszeget, de nem rosszindulatból. :) Viszont ha valami gond van, mindig segít. :)
Ez mi? Barátnak/havernak tekint, vagy más? :D
(Nincs tapaszalatom a témában, ezért kérdezem, mielőtt írnátok, hogy döntsem el én.)
Köszi!
L/17
Akkor jol cselekszel.
18 f/karpatalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!