Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok egy ilyen esetre?
Nem rólam van szó,ezt most tisztáznám.Osztályomban történt.
A mi osztályunk nagyon jó.Megvannak a külön kis társaságok de mindenki mindenkivel elvan,és amikor kell összetartunk remekül.Jó 1-2 emberke van aki kihúzza magát az ilyen szereplős dolgok alól meg ilyenek alól de egyébként elvagyunk.
Na szóval van egy csaj,aki annyiszor csalódott már a fiúkban hogy azt mondta inkább lezbi lesz.Hát betartotta az ígéretét.Biszex lett eléggé furcsáltam a dolgot mikor meghallottam de nem szóltam semmit.Osztály is tudja,senki nem cikizi,mindenki mellette áll,a csajokkal se kerüljük,ugyanúgy a barátai vagyunk nem az hogy ,,menj innen te kis ...".De sokan rossz szemmel nézték ezt hogy ő vonzódik a lányokhoz is.
Ti ehezz hogy viszonyulnátok?
Ezt el lehet dönteni?O.o Ez nekem új. Nevetséges...
De én most eldöntöm, hogy 18 évnyi "lányság" után fiú leszek!! Szerintetek holnap már erekcióval ébredek?
asszem rosszul írtam le x)
na szóval poénból mondta hogy lezbi lesz
már előtte mondta hogy néha úgyérzi hogy az,ezért mondta.aztán valahogy rájött hogy tényleg az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!