Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszti értékét az eljegyzés ha már most gyűrűt húzunk?
Miért vesztené el az értékét?
Ti örültök neki? Ha igen, akkor jó. Ha nem, akkor hagyjátok.
Hidd el, sokkal jobban jártok, ha nem a világnak éltek. Ha nektek örömöt okoz ha hetente eljegyzitek egymást, akkor hajrá. Párkapcsolatban egy a lényeg: neked és a párodnak örömöt okozzon, amit tesztek. Ezenkívül ne érdekeljen a világ véleménye :)
szerintem várjatok, "normális" eljegyzést csináljátok majd egyetem vége felé. Hidd el, megértelek, mert én is 20 éves vok , bnőm is, és ha rajtam múlna már eljegyeztem volna, de még nem szeretné.
Végül is igaza van a csajoknak is, mert hiába nagy a szerelem, a világ folyton változik és ki tudja, h az egyetemen milyen hatások érik az embert, vagy az egyetem után hol kaptok munkahelyet, lehetőséget.
Ne szomorodj el, ha még nem akarja, attól még szerethet, de számára még lehet, h ez korai, még a fiatalos, szabad életet akarja, nem elköteleződni teljesen. Ettől még érezheti azt, h te vagy a nagy Ő neki, de még nem érett meg arra, hogy ennyire elköteleződjön.
Onnan tom ezt, h hasonló történt nálunk is és kérdőre vontam és elmagyarázta.
azóta is együtt vunk:D 20 hónapja járunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!