Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet egy se veled, se nélküled kapcsolatban élni?
Ilyen kapcsolat nincs!
Ha nem tudsz nélküle meglenni akkor biztosan szereted!!!
Csak kicsit át kell gondolnod a helyzetet!
Lehet még bizonytalan vagy.
Mióta vagytok együtt?
Pontosan mi is a helyzet?
Elmondod ugy nagyjából?
Erre a válasz engem is érdekelne...
Szerintem lehetséges úgy, ha az egyik fél jobban szereti a másikat. Mivel a ragaszkodóbb fél nem akarja elveszíteni a párját, így csak azért is hánykolódik a kapcsolatban. A másik is szereti esetleg, de ez mégis kevés a másiknak. Azt mondod, van egy párod, de a másik meg alig tekint úgy rád, mint a párjára. Nem érzed, hogy annyira fontos volnál neki, mint amennyire ő neked. Nálunk sajna ez a helyzet :( Én meg akarom menteni a kapcsolatunkat, de alig érzem, hogy a párom ezt szeretné. Azt mondja szeret, de azt sem igazán érzem. :( Viszont szeretem és nem akarom elveszíteni :( Nálunk 2 hónapja megy ez a se veled, se nélküled. Lassan kezdek belefáradni. Lelkileg nagyon megvisel, mert folyton az jár a fejemben, mikor mondja azt, hogy vége, szakítok. Ez teljesen felőrli az idegeimet. Emellett meg azt mondogatja, van remény, hogy sínre kerüljenek a dolgok. Nekem meg fogalmam sincs mitévő legyek. Higgyek neki, vagy hallgassak a megérzéseimre, melyek azt diktálják, hogy ez a kapcsolat már halott... Amúgy tegnap voltunk együtt 5 hónapja.
Hát, ez sztem sok mindentől függ. Én majd' egy évet áldoztam egy srácra... Nem is tudom megmondani, h ténylegesen mennyi ideig jártunk, de nem nagyon tudtuk elengedni egymást, pedig együtt sem működött.
Nem akarok nagyon részletekbe bocsátkozni, pár szóban összefoglalom a lényeget.
3 hónapnyi ismerkedés után jöttünk össze, és tartott az idilli állapot másfél hónapig. Aztán jöttek a gondok, szünet, szakítás, újra próbálkozás, megint szakítás, így ment ez fél éven át. Aztán 2 hónapig semmit nem kommunikáltunk egymással, és mikor újra találkoztunk, ugyanott voltunk. Egymás nélkül nem megy, de egymással sem. Aztán megelégeltem a dolgot, és fölszámoltam vele minden kapcsolatot. Ez a "kapcsolatnélküliség" tartott megintcsak 2 hónapig, és utána már képesek voltunk barátként tekinteni egymásra. Ritkultak a találkozások, és barátok maradtunk... De persze a fizikai vonzalom még mindig megvan, de már sikerül kordában tartani, és én tovább tudtam lépni. Nagyjából fél évbe telt (már azután fél évbe, h megszakítottam vele minden kapcsolatot, töröltem a számát, minden levelét, képeket, mindent) mire tovább tudtam lépni, és most boldog vagyok, vki mással.
Kívánom, h neked is sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!