Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Milyen ürüggyel menjek oda hozzá?
Van egy fiú,akit ugyan nem ismerek,de nagyon szimpatikus.Ugyan az a hobbink,ezért szombaton és vasárnap mindig ugyan ott vagyunk.
Vagy is nem konkrétan,mert amikor én vagyok a pályán,akkor ő nem,amikor meg ö van ott,akkor én nem.
Ez a hobbi konkrétan a kutyasport(IPO)...És itt az a baj,hogy a kutyáink nem csípik egymást,ezért nem nagyon tudok vele még sétálni sem.
Szóval mit csináljak,hogy menjek oda hozzá?Mit mondjak neki?
Egyáltalán van esélyem nála? Ő kb 2 hónapja jár ide (Én 7 éve)és a két hónap alatt ő se próbált meg odajönni hozzám.
Viszont amikor két feladat között odanézek,akkor mindig néz.
16/L (ő is ennyi kb)
Hétvégén sajnos nem leszek mert megyünk a Mikulás kupára most indulok először kettesen. :)
De szerintem te se fogsz tudni kimenni,mert Kingáék is jönnek...
De holnap kijöhetnél csak én leszek kint mert se Kinga se Szilvi nem ér rá ezért megkaptam a kulcsot...:)
A többieknek köszi a választ. :)
Úgy látom megérte feltenni a kérdést...:D
Kimegyek de mikorra?
Gondolom ma már úgy se fogsz írni,de nembaj majd holnap felhívom Kingát és ő gondolom tudja.
És tényleg megérte feltenni a kérdést. :)
Sziasztok!
Gondoltam írok,hogy ma vagyunk együtt 1 hónapja. :)
Milyen jó,hogy kiírtam ezt a kérdést. :D
Sziasztok.
Gondoltam írok,hogy már 7 hónapja vagyunk együtt.. :D
Köszönöm ennek az oldalnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!