Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel menjek oda hozzá?
Mit tudsz róla? Ő eddig viszonozta a figyelmedet, észrevehette, hogy figyeled?
Mondani könnyű, hogy menj oda hozzá, de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. :D
22:23
Igen, és ekkor vetik oda a duci lánynak, hogy: "bocs, nem érek rá", stb...
Persze ez az én pesszmista meglátásom. Inkább próbálja meg, aki mer az nyer.
Aki nem mer, az meg kussoljon. :D szóval kussolok.
Van egy barátom akinek a társaságából ismeri valaki.Mondtam hogy dudakolózzon,amúgy semmit nem tudok róla.És igen látom hogy Ő is néz de lehet csak azért mert én is őt.Akkor is nézett amikor egyedül mentem meg amikor 2 barátnőmmel.Meg egyszer összefutottam vele hazafele is de akkor nem tudom hogy nézett-e mert akkor mutattam a barátomnak hogy ki is az és tudtam meg hogy talán segíthet.De ha odamegyek nem tudom mit kéne mondanom neki.Talán azt hogy "Szia!Lenne kedved megismerkedni velem?Vagy megadni valamilyen elérhetőséged telefonszám msn cím?"Csak ez olyan hülyén hangzik nem?SEGÍTSÉÉG!Kétségbe vagyok esve:S
Olyan szerencsétlennek érzem magam.
Szia!
Egy:miért azon stresszeled magad hogy dundi vagy? NA ÉS??? Nem mindenki lehet ropi vékony, meg honnan tudod hogy enki épp nem ez jön be?
Tehát legelősszőr is hagyd a külsőd, egy érzékeny, kedves, szerethető lány vagy aki igenis vonzó.
Kettő: én is így voltam, nekem kellett megszólítanom a kiszemelt paismat mert ha azt várom ő lépjen akkor évekig kerülgetjük egymást...
Köszönöm szépen a válaszokat!de annyira különbözőek...Én azt hiszem maradok az előzőnél :D
NYUSZIKAA! :D
Azért ha látom igyekszek szemezgetni.Meg nyomozgatok hogy hogy hívják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!