Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerintetek szép vagyok? Gyors válszt kérek!
Nagyon vékony vagyok sajnos..:( ezért midnenki nagyon csúnyának talál... :( 11 éves vagyok, dórinak hívnak.. Kérek szépen gyors válaszokat!! képek itt: [link]
és : [link]
és egy utolsó: [link]
köszi előre is a válaszokat :(
1.) Szép vagy, de ez mit sem ér, ha nem jó a jellemed (Így max azokat tudod felszedni, akiket ez érdekel.)
2.) 11 éves vagy. Mit érdekel téged? Majd pár év múlva.
Akik meg lerondáznak, azok hülyék, de nem kéne velük törődnöd. Eléggé gyerekesek, akik nyíltan csúfolják a másikat. (Akik a háta mögött, azok meg aljas szemétládák)
Mindenesetre mondom, nem vagy ronda, de ilyen korba még ne akarj pasizni.
14/F
Ne hurrogjatok le, véleményt kér. És a vélemény osztásba nem csak a pozítívumok számítanak :D hanem a negatívak is.
Vörös kis tinipiccsa leszek 15 évesen, én ezt olvasom le. 11 évesen meg még soványkának kell lenned, majd meghízol. A mondataidból meg azt szűrőm le, hogy tényleg felkell húznunk az egód, pedig érzem,hogy neked van elég..
Ez a tartalom jelenleg nem elérhető
A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
Vissza a kezdőlapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!