Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerintetek szép vagyok? Gyors válszt kérek!
Nagyon vékony vagyok sajnos..:( ezért midnenki nagyon csúnyának talál... :( 11 éves vagyok, dórinak hívnak.. Kérek szépen gyors válaszokat!! képek itt: [link]
és : [link]
és egy utolsó: [link]
köszi előre is a válaszokat :(
ha te csunya lenél akor én nem tudom mi vagyok:'(
nagyon szép vagy amugy lány szemel nézve:)
17/L
Lehet több is egész nyugodtan! Látod, hogy többen is szépnek tartunk, és ami a legfontosabb, hogy lányok szerint is az vagy! Tehát feltételezem, hogy egyszerűen csak indok nélkül kritizálnak...
Ha lehet egy nem egészen illendő kérdésem, hány kilót értesz sovány alatt? És ehhez milyen magas vagy?
Utolsónak:
Ha nem lennél ennyire idióta, és vennéd a fáradtságot, hogy végigfuss a válaszokon, láthatnád, hogy már régen feltöltötte a képeket...
Pár év és a lánynak elmegy a józan esze. Nincs tisztában az internet veszélyével. Nem nagyon kellene információt szivárogtatni magatokról.
Másrészről gyerek vagy. Még fejlődni fogsz. Nem értem miért kell 11-évesen ilyennel foglalkozni, mert ráér ez szerintem!
"15-16 évesen ö is ilyen kis idióta plázapics@ lesz :)"
Aztán honnan tudod te ezt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!