Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy ne? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Összejöttem egy fiúval egy buliban. Mindketten józanok voltunk, holnap találkozunk és nem tudom, hogy engedjem-e, hogy megcsókoljon vagy ne.
Olyan kínos lesz, mert már összejöttünk így mégse lehetek távolságtartó, de azt sem szeretném, h ribancnak tartson.
Szóval? legyen csók vagy ne?
hogy lehet józanul bulizni?
hogy lehet első randin nem smárolni?
hány évesek vagytok? 14?
18 vagyok. Józanul lehet, és legalább nem fogom a fejem másnap, hogy Úristen mit tettem.
Kösz az értelmes válaszokat..
Nem fogom rosszul érezni magam amiatt, hogy józanon is tudok jókedvű lenni, azért mert mostanában az a trendi, hogy piásan buliznak.
Annyit szerettem volna megtudni, hogy most mi is lenne a helyes lépés. De látom, hogy a választ nem itt fogom megkapni.
Ezek szerint még le sem feküdtél vele?
:D
Parry Gripp,ott a pont :)
Józanul bulizni???
történt valami azon a bulin, volt csók? ha volt, akkor nem értem mit parázol a holnapi randi miatt. ha nem volt, akkor hogy jöttetek össze!? kiabálva 'beszélgettetek', jol megismertétek egymást, megbeszéltétek, h akkor jártok??
18 éves vagy, randiztok, és ugy már öszejöttetek elvileg, akkor miért lennél ribanc, ha hagynád, h megcsokoljon?!?! nem lesz0patni vagy egyböl megdugni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!