Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A népszeruség és a szépség is baj mostanába már?
lehet h a normalis sracok nem mernek kozeledni mert azt hiszik nincs eselyuk. probalj te kezdemenyezni. nem kell tul nyomulni, de adj ki jeleket, hatha febatorodnak.
a baratod viszont nagyon gyava volt. nekem ha ilyen baratnom lenne buszke lennek ra es kuzdenek erte. xtem ne foglalkozz vele. ha meg kuzdeni se kepes erted, nem erdmelt meg.
ja es nem lehet h ontelt vagy (vagy annak tunsz) es ezert nem kozelednek hozzad?
lehet h a komoly fiuk azt gondoljak te csak trofea lennel, es nem lenne komoly kapcsolat?
vagy az is lehet h tancolsz bizonyos helyeken. nekem is volt 1 osztalytarsam es mikor szinpadon volt mindenki bamulta es o nagyon meg volt elegedve magaval. csak o arrol lemaradt h mikor az emberek hazamentek a bulibol jol megvolt rola a velemenyuk....
Szia!
1. Az extrém szélsőségek mindig megkeserítik egy ember életét. Érvényes ez arra is ha valaki nagyon csúnya ill. ha valaki nagyon szép. Nálad is ez van. Készülj fel, hogy a szépséged amíg meg nem tanulod normálisan használni átok lesz.
2. Azért mert szép vagy, még nem jelenti, hogy csak a férfiak kezdeményezhetnek. Ha találkozol egy szimpatikus fiúval, TE is kezdeményezhetsz. Nem muszály lefeküdni neki, megalázkodni előtte, de segíteni szabad neki. Ne feledd, hogy a legtöbb férfi nagyon gátlásos lesz egy igazán szép nő társaságában, mert fél, hogy nem felel meg neki. Én 32 éves vagyok, de velem is előfordul mind a mai napig.
3. A tahók azért kezdeményeznek, mert a tahóságukkal leplezik a gátlásaikat. Van aki piával csinálja, van aki erőszakkal, van aki bunkósággal. Aki meg nem leplezi, az meg vagy béna, vagy nem kezdeményez. Ritka az amikor valaki nagyon magabiztos és képes kezdeményezni egy szépségkirálynőnél.
4. Az előző pasid hülye volt. Egyszerűen és szimplán. Bár meg tudom érteni azt az érzést amit mondott. Engem is hagyott már el nagyon szép nő, az biztos, hogy egy szép nő sokkal több kísértésnek van kitéve, de ha megvan a harmónia, akkor meg vagyok róla győződve, hogy bármilyen szép nőt "meg lehet tartani"
Szerintem szépen finoman kezdeményezz azoknál akik tetszenek neked. Ne feledd, hogy nagyon tartanak tőled a "normális" pasik, hiszen kiemelkedően szép vagy. Adj nekik finom jeleket és ne várd, hogy ők jöjjenek hozzád.
Amúgy pedig gratulálok az adottságaidhoz. Ha valakivel lesz jó kapcsolatod, akkor nagyon sok örömhöz juttathatod. Én biztos nagyon büszke lennék a barátnőmre, ha ilyen szép lenne és nagyon örülnék neki, ha megnéznék és irigykednéne rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!