Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a szépség/modellversenyeken résztvevő lányok barátainak a félelme?
Több sráctól is hallottam már, hogy bár szívesen megnézik a rajtuk szereplő csajokat, de nem irigylik a barátaikat.
Én is hasonlóképpen gondolom, mint ők. Nagyon komoly esélye lehet, hogy valamelyik lányt kiszúrja egy gazdag állat, akinek semmi sem drága és válogatott módszerekkel édesgeti magához. Vannak nagyon körmönfont csábítók is köztük, akik sokáig nem tesznek nyílt ajánlatot, csupán mindig a lány közelében tartózkodnak és felvillantják a képességeiket. Például diszkréten, de határozottan demonstrálják a gazdagságuket, bejuttatják a lányt exkluzív partykra, ahol olyan emberekkel találkozhat, akiket addig csak a TV-ben csodált, stb, stb...
És valljuk be, a pénz, hatalom, népszerűség sokszor kábító erővel tud hatni, még a legerősebb jellemű lány esetében is. Különösen, ha ő addig csak középosztálybeli, hétköznapi emberekkel találkozott. És a fokozatosan adagolt méreg lassan megteszi a hatását, a lány egyre kevésbé kíváncsi a barátjára, míg végül az egyik nap odahívja magához és könnyek közt közli vele, hogy bár nagyon szereti, de ő az eddigieknél többet akar. Egyszóval vége.
Éppen ezért örülnek a legtöbben, ha a barátnőjük inkább kimarad ebből.
Ti mit gondoltok?
Lehet hogy ettől is félnek.
De aminek lehet valós alapja:
Vajon mit kell a férfi zsűri irányába megtennie a jó helyezés érdekében?
Harmadik válaszoló
Önmagában a modellkedéssel szerintem még nincs baj. Sok lány van, aki akár hobbiból is foglalkozik vele.Inkább azzal van a gond, amikor egy lány már bekerül abba a belső elitkörbe, ahol már megjelenik a pénz és a befolyás. Akkor kezdődnek a zűrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!