Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes elmenni?
Én is ilyen lány vagyok, nem azt jelenti,hogy nem akarom,csak pofára esni nem szeretnék,szerintem ő is így van vele.
Hívd el te.
De az is számít,hogy mégis hány éves ő, és te?
szerintem érdekled, csak ahogyan már mondtam fél,hogy te elutasítod.
én is így voltam,csak az én sztorim annyiban különbözik,hogy amire én megbátorodtam,arra a srác lelépett egy másik csajjal,vagyis az önbizalmam megint 0, és egy darabig most én sem hívnék randira senkit,ez épp elég volt. Lehet így van ez a lány is.
Nem értem miért a srácnak kéne kizárólag és egyoldalúan tepernie, talán ő nem fél hogy pofára esik? Mindenki fél ettől istenem... Utolsónál az igazság. Mondd meg a csajnak hogy úgy érzed megalázó rád nézve hogy csak te tepersz, és neked is jól esne ha ő is kimutatná irántad az érdeklődését, ha van ilyen.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!