Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem volt barátnőm. :S hova érdemes elmenni, hogy találjak vkit?
milyen szórakozóhelyek, kocsmák vannak, ahol hétvégénként sok fiatal lány van? pl. morrisons ilyen?
milyen szöveggel lehet az ilyen helyeken udvarolni a lányoknak? meg hívhatlak egy italra? v. hogy?
18/f
én állandóan morissons2-be járok és sok csajt megdugtam onnan. azok kaphatóak. és mint férfi mondom a férfinak:
SOHA NE HÍVJ MEG EGY CSAJT ITALRA!
ha tetszel neki alapbol veled tart, de ha nem, örülnek h ingyen ihatnak és van egy balfék aki ezt fizeti.
soha nem hívtam meg még csajt italra mégis állandóan összejön.
wowos beszólások már sztem annyira nem viccesek, mint a terhes vagy üzenetek...
de ha ennyire unatkoztok, és ennyire korlátoltak vagytok nyugodtan írjátok végülis vmi iq szintedhez megfelelővel ki kell töltened a hátralévő napjaidat...
a többieknek köszönöm, és várok még továbbio építő jellegű válaszokat ;)
Kocsmákban, discoban csak piás ribancokat fogsz találni.. Ezen kívül bárhol ismerkedhetsz szerintem.
18/L
ne keresd a lányt,és akkor biztosan találsz.
ezt szoktam mondani a haverjaimnak is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!