Mért nincsen barátnőm? Van bennem valami hiba? Hol találjak magamnak barátnőt?
az én barátnőim is hanyagolnak mióta gyerekem van, valahogy nehéz nekik megérteni, h mit jelent egy gyerek.....ha alszik, eszik, beteg.....mennyire leköti az embert....
én a kórházban barátkoztam össze egy csajjal, együtt szültünk, meg is volt a közös téma, azóta napi kapcsolatban vagyunk és megértjük egymás gondját baját
mindenképp gyerekes anyukával barátkoznék a helyedben, csak van valaki értelmes az oviban,nem baj ha kicsit idősebb....babás programok a környéken???...ott is lehet barinőket találni....
nekem az is bejött, h elmentünk baba-mama jógára, az ottani összes csaj szinte már barátnő, ha valaki szimpibb meg kell szólítani, elhívhatod a gyerekével hozzátok...
1. igen, csatlakozom, nem hiszem h az én hibám, h nem tudtam elugrani pl. csak úgy délután fagyizni, v egy délelőtt shoppingolni a csajokkal a westendbe......nem vagyok egy otthonülő,de egy másfél éves gyerekkel jó ha előre tud tervezni a gyerek.....nem hibáztattam senkit egyébként!
Manapság mikor a nők már 40 évesen szülnek egy 24 éves anyuka (én ennyi voltam mikor szültem) nem elfogadott.....a barátnőim jó fejek, de egyszerűen mikor átjönnek nem tudnak mit kezdeni a fiammal, az egyik pl úgy kezeli mint egy kiskutyát, nem bántásból, csak egyszerűen nem tudja mit kell egy ilyen gyerekkel kezdeni....
Én is sajnálom, h vannak olyanok akik nem értik a problémát, csak azt nem értem miért kell mindenáron válaszolni.
Kedves kérdező, ha gondolod írogathatunk egymásnak időnként......persze csak ha van kedved!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!