Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért nincsen barátnőm? Van...

Mért nincsen barátnőm? Van bennem valami hiba? Hol találjak magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
24 éves két gyermekes anyuka vagyok.míg nem voltak a gyerekek úgy mondd voltak barátnőim csak mivel én nem jártam el bulizni így a nagy barátnők úgy le morzsolódtak. nem sajnálom mert nem is voltak igazi barátnők.csak most nagyon rossz.az oviba is elég fiatal vagyok a többi anyukához képest.sokszor rossz,hogy nincs akinek eltudnám mondani a problémáimat vagy valakivel kimozdulni.ezzel más is van így vagy csak én?
2010. márc. 19. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

az én barátnőim is hanyagolnak mióta gyerekem van, valahogy nehéz nekik megérteni, h mit jelent egy gyerek.....ha alszik, eszik, beteg.....mennyire leköti az embert....

én a kórházban barátkoztam össze egy csajjal, együtt szültünk, meg is volt a közös téma, azóta napi kapcsolatban vagyunk és megértjük egymás gondját baját

mindenképp gyerekes anyukával barátkoznék a helyedben, csak van valaki értelmes az oviban,nem baj ha kicsit idősebb....babás programok a környéken???...ott is lehet barinőket találni....

nekem az is bejött, h elmentünk baba-mama jógára, az ottani összes csaj szinte már barátnő, ha valaki szimpibb meg kell szólítani, elhívhatod a gyerekével hozzátok...

2010. márc. 19. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
szerintem nem biztos, hogy igazságos a másikat hibáztatni. valószínűleg nem a többiek tűntek el, hanem pont, hogy ti, hiszen ahogy írjátok "mi mindennel jár a gyerek, ha beteg, ha éhes" stb. Nektek is meg kell érteni, hogy ha nem veszel részt úgy a barátságban (nem jársz el velük, nem feltétlen bulizni, hanem akárhova, akármit csinálni), akkor a barátság - amennyire pusztán erre épült - tárgytalanná válik. Nekem is van olyan barátnőm, aki a gyerekei megszületésével eltűnt, de én nem hibáztatom, és nem vagyok rá mérges, hiszen van két gyereke, elfoglalt. mostanában újra találkozunk -egy helyre járunk zenélni, és lassan ő is visszatér a közösségbe, már nagyon hiányzik neki - szóval egyáltalán nem vesztettem el, csak túlesett ezen a 2-3 éven, amikor mással nem tud foglalkozni.
2010. márc. 19. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sincs,csak nagyon felületes:-(
2010. márc. 19. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
"A barátokhoz meg annyit fűznék, hogy az is egy tipikus hiba, hogy a nő terhes lesz, megszűnik számára a világ, első a gyerek (utolsó a férj és a többi emberek) és mindenki alkalmazkodjon hozzá, és fogadják el. De ő nem akar alkalmazkodni senkihez, mert hát őneki gyereke van, kéremszépen! Ha a barátok elmaradnak akkor szídja őket hogy milyen rosszak, nem is igazi barátok. Ha meg jönnének, vagy hívnák akkor meg azt mondja mint te hogy "mit képzelnek ők csak dolgoznak, én meg gyereket nevelek, hát hogy képzelik hogy nekem annyi időm van!?" Csak azt felejtik el, hogy a barátok maradtak amilyenek voltak, az anyuka változott, és ebből lett a konfliktus, tehát neki kéne egy kicsit idomulni, nem keseregni hogy nem voltak igaz barátai." Szerintem ez a hiba benned.
2010. márc. 19. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző voltam. És igaza van az egyik válaszolónak! Az úgy nem megy hogy ők adnak, jönnek, elfogadják hogy nem érsz rá, te pedig semmit nem adsz mert nem érsz rá és akkor ő a hibás mert nem tud elfogadni! Ez nem így van ám... Ha nem érsz rá akkor ne barátkozz vele, de ne is várd el hogy ő meg foglalkozzon veled és ne őket szídd.
2010. márc. 19. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
az nem az én hibám,hogy nem tudtam velük mindig elmenni .foglalkoztam velük csak nem tudtam mindig velük elmenni bulizni.ha ezt valaki nem tudja megérteni sajnálom.
2010. márc. 19. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

1. igen, csatlakozom, nem hiszem h az én hibám, h nem tudtam elugrani pl. csak úgy délután fagyizni, v egy délelőtt shoppingolni a csajokkal a westendbe......nem vagyok egy otthonülő,de egy másfél éves gyerekkel jó ha előre tud tervezni a gyerek.....nem hibáztattam senkit egyébként!

Manapság mikor a nők már 40 évesen szülnek egy 24 éves anyuka (én ennyi voltam mikor szültem) nem elfogadott.....a barátnőim jó fejek, de egyszerűen mikor átjönnek nem tudnak mit kezdeni a fiammal, az egyik pl úgy kezeli mint egy kiskutyát, nem bántásból, csak egyszerűen nem tudja mit kell egy ilyen gyerekkel kezdeni....

Én is sajnálom, h vannak olyanok akik nem értik a problémát, csak azt nem értem miért kell mindenáron válaszolni.

Kedves kérdező, ha gondolod írogathatunk egymásnak időnként......persze csak ha van kedved!!!

2010. márc. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!