Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leírtak alapján járnál velem?
19 éves lány vagyok, nem iszok,nem dohányzok, és nem is szoktam bulizni járni.
Szeretem a romantikus filmeket,a vígjátékokat,szeretek álmodozni,és rengeteget olvasni.A zenét is szeretem. Nem vagyok túl tehetséges semmihez, de sütni, főzni szeretek,és rendet tartani magam körül úgyszintén.
Még mindig tanuló vagyok.
Nagyon érzékeny vagyok, néha egy heppy end-en is elsírom magamat. Nem tudok sokáig haragudni senkire, mindig megbocsátok.
Azért néha szoktam vitázni,és lustálkodni is:D
Szívesebben töltöm az időt kettesben,mint nagy baráti körökben.
Az elkövetkező 10 évre az álmom: egy szép család, egy saját lakás, 3 gyerek, egyetem és munka :)
Ami a szívemen az a számon,még akkor is,ha valakit megbántok.
Takarékos vagyok,nem szeretek sok pénzt költeni,inkább gyűjtöm,hogy szép és értékes dolgokat vehessek.
Külsőre átlagos vagyok, viszont elég alacsony.
Ha még van valami kérdés szívesen válaszolok rá.
És nem keresek itt fiút magamnak,csak kíváncsi vagyok rá,hogy bejönne e nektek egy ilyen lány,mint én.
Szerintem veled mindenki,(én legalábbis :) más kérés, hogy találsz-e olyat aki hozzád való. Próbálok úgy viselkedni, hogy a hozzád hasonló lányok észre vegyenek :P
Ha kicsit idősebb lennék nálad biztos próbálkoznék :)
16/f
Kevés konkrétum. A leírtak alapján nem mondanám azt, hogy nem járnék veled. Dohányosként már elbuktál volna. Milyen zenét szeretsz? (Nagyon nem mindegy.)
Vitázni vagy veszekedni?
Átlagos külső a neten túlsúlyosat jelent. Számokat akarok látni!
Mennyire alacsony? Én kedvelem az alacsony lányokat, de 160 cm alatt nagyon kevés jó arányú lány van.
A külső nélkül csak arra lehet válaszolni, hogy barátkoznék-e veled.
Milyen zenét szeretsz? - Szívesen meghallgatok bármit,nem vagyok ebben válogatós, de szeretem a rockot, a dance-t, és a reppet is :)
Vitázni vagy veszekedni? - mindkettő, ha kihozzák belőlem a sátánt nagyon csúfúl tudok csinálni,és általában az utolsó szó az enyém (de olyannal nem kezdek vitába,ki nem éri meg,vagyis hidegen hagy)
Átlagos külső a neten túlsúlyosat jelent.- akkor írjam úgy,hogy sovány vagyok nagyon vékonyka.
Mennyire alacsony. - nagyon alacsony, 153.
Viszont hozzátennék még annyit,hogy magas cipőkben szoktam járni,így elérem a 160, 165 cm-t.
Kicsit kiforratlannak tűnik a zenei ízlésed, de van benne olyan, amit olvasni szerettem volna.
Vitázni jó, de velem nem tudnál veszekedni. Alkalmatlan vagyok rá.
A 153 centi engem nem riasztana el, a vékony alkat sem.
Ha nőies vagy akkor a fentiekkel semmi baj.
Ennyi alapján randipozitív. Utána derülne csak ki, hogy járnánk-e.
Szerintem téged szoktalak látni reggelente a vonaton! Martonon élsz,és pest fele jársz tanulni :)
23/f
De a leírtak alapján járnék veled,aranyos lány lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!