Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fáradt, nem akar találkozni velem. Szerintetek?
Nem szeret igazán, vagy csak a természete ilyen?
Ha már három hete nem látott is... de szombaton dolgozott hétvégén, akkor vasárnap nem akar találkozni, mert inkább egész nap pihen.
Mit gondoltok? (Jó, nem 5 percre lakom, hanem busszal egy órányira.)-de azt sem mondja, hogy olyankor engem szívesen lát őnála, és utazzak én.
Én elhiszem,hogy tényleg fáradt,de azért én akármilyen fáradt vagyok a páromra mindig lenne egy kis időm.
Kérdezd meg tőle,hogy
-Beleférek az életedbe mondd meg igen vagy nem??
A válaszából minden kiderül,de úgy gondolom unalmasnak tartja a dolgot köztetek: $
23/L
Kérdezd meg tőle azt amit fentebb írtam,de szerintem nem érdemes vele foglalkozni hosszú távon.
Találsz magadnak biztosan olyat aki szeret és foglalkozik is veled!
Sajnálom.
De azért próbáld meg,hátha...
Még azért megpróbálom, persze. De én is rosszat érzek:(.
Egyébként köszi, Te mindig normális, és kedves hangú válaszokat írsz, Timi. Több ilyen ember kellene erre az oldalra, meg úgy általában a világba is.
köszönöm :$ puszillak : )
És minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!