Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél éve szakítottunk, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve szakítottunk, mert a párom azzal érvelt, hogy nem foglalkoztam vele eleget. Mit kell tennem, hogy visszakapjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 év körüli srác vagyok.Volt egy 10 éves kapcsolatom,ami másfél éve(számomra váratlanul) megszakadt.A párom azzal érvelt,hogy nem foglalkoztam vele eleget.Ebben van valami(bár évente többször mentünk kirándulni,nyaralni),de sajnos ilyen a munkám,a hétköznapok zsúfoltak.Azóta egyikünknek sincs párkapcsolata.Én képtelen vagyok nyitni másfelé,Ő próbálkozott,de nem talált.Az életvitelemen,a munkámon változtattam,de rólam hallani sem akar(szerinte kaptam esélyt az elmúlt években),nem kapok lehetőséget,hogy bizonyithassak.Most az első a bulizás,karrier és a barátnők,bár a saját lábán egyedül nem áll meg.Én őszintén szeretem,családot szeretnék tőle.Mit tegyek,hogy kibékülhessek vele,hogy érhetném el,hogy újra randizhassunk?Van esély rá,hogy meggondolhatja magát?

2008. jan. 15. 02:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ami megtörtént,azt màr nem lehet visszacsinalni,10 év hosszu idö,szép ha szakitäsotok ellenére még egyszer megszeretnéd probalni.mindenképp monnd meg az illetönek,hogy terveid vannak vele,és hogy megvaltozol a kedvéért.talàn nem fog egyböl menni,akkor csak kérd meg arra hogy hetente egyszer talàlkozzatok 1 orara és beszélgessetek,talàn a beszélgetések alatt észreveszi,hogy màsképp allsz a dolgokhz,ha mégsem ad esélyt az azt jelenti,hogy màr nem szeret,vagy mas célja van az életbe.akkr viszont ne törd ,magad,hanem probalj felejteni,mert van biztos màs is akivel boldog lehetsz
2008. jan. 15. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

fogadd el a döntését!

10 év hosszú idő, és nyomos oka volt szakitani, még ha változtattál is az életeden, ő most másfelé nyitott és az élet jobban tetszik neki amit most csinál fogadd el, ő is elfogadta anno a tiédet, és köszöni nem kér belőle.

sokan nem tudják, de aki a munkát helyi a párja és a család elé abból tartós kapcsolat nem lesz. Az pedig ne legyen kifogás, hogy miből élnek meg ezért kell a sok munka. Tudjanak egyensúlyt tartani a munka és a család között ez a müvészet nem más..

nem hiszem, hogy a kudarcaid ellenére visszafelé kellene menned egy olyan kapcsolatba ami már igaz nem a részedről, de megszakadt...igaz a szokás nagy úr, de ha szerettétek volna egymást akkor egy ilyen problémát amit a munk zsúfoltsága okozott meg tudtatok volna beszélni és nem szakitani, namármost ahol egy kapcsolatban nincs meg a kommunikáció alapjai ott később sem lesz!!

ha másfél éve nem találtál magadhoz illő párt akkor szerintem még nem kell feladni a reményt, csak előre kell nézni, nem hátra, mindaddig amig a múlt problémáin keseregsz addig nem fogsz párt találni!!

nézz előre, keresd a társad aki hozzád illik, járj nyitott szemmel, és szivvel!

az utolsó kérdésedre a válasz: lehet, hogy meggondolja magát, de nem azért mert szeret, hanem azért mert felajánlod neki, hogy eltartod, vagy "ha nincs ló alapon jó a szamár is"...dönts, mit szeretnél!

2008. jan. 15. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nagyon rossz, ha az embert elutasitjak...es ne haragudj hogy ezt irom de megkerted legalabb a kezet amig egyutt voltatok? Nem lehet, hogy elkenyelmesedtel es megszoktad, hogy mindig van neked?

Tudod en csak 3 evet toltottem valakivel akinek tok jo, hogy mindig "ottvoltam". Tiszta ruha, meleg kaja, miegyeb. En is eluntam mert tobbet szerettem volna es nem kaptam meg.

10 ev nagyon sok ido es eltart meg egy darabig amig kicsi szived meggyogyul. De engedd el. Hagyd hadd bulizzon, baratnozzon elje az eletet ahogy akarja. Nem hiszem, hogy megfogja gondolni magat. Te is probalj meg tarsasagba menni. Nem kell feltetlenul csajozasi celbol csak ugy, hogy kikapcsolj.

S igerd meg magadnak ha valaha a jovoben talalsz egy olyan lanyt akivel csaladot vagy kepes elkepzelni, annak minimum 2 ev utan megkered a kezet. Ennyi ido eleg ahoz, hogy megismerd es semmikeppen ne keresd a regit az ujban.

En jegyben jarok a kedvesemmel aki 2 honap utan kerte meg a kezemet, gyurut masfel ev mulva kaptam teljesen varatlanul. A no nobol van. Szeret tartozni valakihez, szeret biztonsagban lenni az esetek nagytobbsegeben.

2008. jan. 16. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!