Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha egy pasi nem elég talpraesett?
Mondd meg neki, hogy vagy a sarkára áll és férfi módjára viselkedik végre, vagy elválnak útjaitok, hiszen neked a gyerekedre is kell gondolni, ha hosszabb távon együtt maradnátok, nem hiszem, hogy olyan jó lenne a gyereknek (bár ez a korától függ) egy olyan pótapa, aki szemétben és mocsokban él, lusta dög, igénytelen a környezetére. Arról pedig nem is beszélve, ha fiú gyermeked van, jobb lenne neki egy férfitól megtanulni a dolgokat, nem az anyjától.
Attól nem kell félni, hogy nagy az önbizalma, te így döntöttél, és kész. Ha nem hagyod, hogy visszabeszélje hozzád magát, akkor nyert ügyed van. Ha pedig rámenős, cserélj telefonszámot, tegyél meg mindent, ha tényleg annyira komolyan gondolod.
A 14 éves fiú vagyok.
Az egyik válaszolónak: apám alkoholista, és 1 lusta 200 kilós dög, nem tekintek rá úgy, mint 1 felnőtt, életerős férfire. Van két bátyám, az egyik közülük nagyon gyakorlatias meg ügyes, megszerel tényleg mindent, de ő ilyen beállítottságú, ő meg tudja csinálni, de magyarázni már kevésbé szeret, meg inkább azt mondja hogy ne csináljam meg mert a végén többet ártok mint használok...
De a Kérdező párjával ellentétben (legalábbis ahogy kivettem a szövegből) én szeretnék gyakorlatias lenni meg nem bírom a trehányságot, csak olyan ügyetlen vagyok kiskorom óta, hogy folyamatosan félek a kudarctól ha belekezdek valamibe, meg attól is tartok, hogyha majd lesz barátnőm felsülök előtte, hogy ennyit sem tudok. :S De megfogadom a tanácsokat, elkezdek házimunkát csinálni.
Kérdező: ne haragudj, hogy itt vitatom meg a saját bajomat, csak ha már mindenki írja neked a hasznos dolgokat, hátha én is kaphatok valami tanácsot, és új kérdést sem kell írnom. Remélem sikerül megoldani a dolgokat ott, vagy valahogyan hatni a párodra, mert ez így már tényleg sok lehet. :S Sok szerencsét hozzá, tanácsot nem nagyon akarok adni, mert itt mindenki nagyobb élettapasztalattal rendelkezik, szóval remélem hogy előrébb jutsz ez ügyben.
Bocs az offért, kétszer már úgyis válaszoltam.
Szóval kedves 14 éves fiú! Ha tényleg csak 14 éves vagy, akkor szerintem joggal lehetsz magadra nagyon büszke, amiért már most ilyen éretten gondolkodsz. A helyesírásod nagyon jó, és jól is fogalmazol, ebből gondolom, hogy a tanulással sem lehetnek gondjaid. Amúgy az én apám is ivott (bár én lány vagyok), de azt mondják, hogy minden nő olyan párt keres magának, akiben az apját látja. Hát, én pont az ellenkezőjére törekedtem, a párom szerencsére mindenben a szöges ellentéte az apámnak. Jó, ha te sem akarod úgy végezni, ahogy az apukád, illetve hogy benned van kellő ambíció! A csalódásoktól pedig szerintem ne félj, ha valamit próbálsz megszerelni, de elsőre nem megy, fuss neki mégegyszer, ne ad fel.
Amit a többiek írtak, hogy tanulj, az is nagyon fontos. Ha van lehetőséged, tényleg figyelj a sulira, mert így még sokra viheted. A kérdező párja el van szállva magától, szerintem te nem leszel ilyen. Már csak azért sem, mert már most is ilyeneken töröd az agyad... :)
Te egyszernagyon jó férje leszel valakinek. :)
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!