Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudod elérni azt, hogy ne zuhanj magadba akkor, amikor kiderül hogy nem kellesz annak, aki eddig a legtöbbet jelentette neked?
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok.Én speciel nyugtatóval bírom....valahogy...meg most minden összejött.Örülj,h.hívnak bulizni...én örülnék,ha hívna valaki....ja és ezen a depis állapot-on 1 buli nem fog segíteni.Rajtam pl.nem segít ugyanolyan szarul vgyok,a buli után,mint előtte,ezen sok-sok buli sem segít legalábbis szerintem,azon aki nagyon depis.Én az avgyok,tudom mit érzel,én se kellek neki.25/L
én vagyok aki azt írta hogy magába fojtja és ez nyugtat.
azért az nem jó ha nem tudod senkivel megbeszélni. az megbetegít. találj valakit, ha mást nem egy idegent akivel meg tudod beszélni, akinek el tudod mesélni. segíteni nem fog tudni, tanácsot nem fog adni, de néha már az is megkönnyebbülés ha valakivel megoszthatod. Az oké hogy nem teregeted ki a magánéleted és az érzéseid, ebben egyetértünk, de teljesen elfojtani sem szabad mert magad mrégezed belülről.
Hát, én sem szeretek bulizni, meg ilyen helyekre járni...
De most írok egy kicsit vicces, ijesztő vagy szánalmas sztorit neked:)
Volt, hogy elmentem párszor 1-2 emberkével, hogy jól leigyam magam, mert érezni akartam, hogy milyen dolog elveszíteni a gátlásokat, hogy milyen érzés nem tudni magamról, hogy akkor hátha elpusztítom magam...
Hát, elkezdtem inni ezt-azt (volt abszint is). A vége az lett, hogy kimentem a WC -be hágyni. Aztán szólnom kellett valakinek, hogy vigyen már haza, mert annyira szédültem, hogy nem sikerült volna egyedül hazamenni.
Közben az volt a fejemben, amikor a WC-ben is voltam, hogy mekkora egy barom állat vagyok és bárcsak meghalnék, de őszinte leszek, komolyan eszemben sem volt ártani magamnak, nem is ártottam és nem is tudnék:)
Szóval nem hiszem, hogy az alkohol megoldás lenne bármire is, maximum rosszabb lesz:S
Nem szabad otthon, egyedül ücsörögni! Mindig csináld azt, amit szeretsz! Ja és ha bulizós helyre akartok menni, akkor menjetek biliárdozni vagy bowlingozni vagy hasonló!
Megértem, hogy nincs kedved táncikálni...
Tényleg nem vagyok egy alkesz hülye gyerek, csak arra akartam utalni, hogy alkoholt ne, max egy kicsit!
Én azt ajánlom, menj olyan helyre, ahol zene van, biliárd és lehet inni egy nagyon picit is! Aztán üljetek be a srácokkal valahová kajálni valamit.
Nincs kedved elmondani, hogy mi volt a baj veled?:(
Minden ember más és mindenkinek más tetszik.
Nem nagyon hiszek abban hogy az alkohol, vagy a nyugtató vagy bármi ilyen mesterséges dolog segítene. Az alkohol is csak abban az 1-2 órában segít, amíg hatása van, utána ugyanúgy visszakerülsz abba az állapotba amiben voltál. Amúgy sem szoktam inni, nem most fogom elkezdeni. Nyugtatót és más sem akarok szedni. Igazából agyban dől el minden, az agyamat kell valahogy átállítani, hogy jobb ez így, vagy hogy úgysem tudom mit csinálni, vagy valami hasonlót.
Igazából az volt a probléma, hogy nincs elég pénzem ahhoz hogy gond nélkül éljek/éljünk, most egyelőre munkám sincs, de szerintem ez nem az én hibámból van, mert diplomám is van, nyelvvizsgám is, gyakorlatom is, állást is keresek, már sajnos rég óta, csak nagyon nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!