Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még romantikus pasik, akik törődnek a lányokkal, és nem csak magukkal?
szép nem = ku.rva.
Nekem az aranyos kinézetű lányok és szépek:)
Moszuke:
hát nincs rá igény.., de ittvok én is^.^... aki megérdemli az kapja az áldást tőlem:)
A kérdező kommentje:
mi az, hogy nincs rá igény???
hát itt arra célzok, hogy a legtöbb lánynak az kell, hogy legyél vele tapló, lekezelő és egy barbár szar darab.
most úgy tűnik összehozott a sors egy "rendes" lánnyal.. na ő kapja az áldást mert megérdemli:)
lassan, de biztosan:)
Az nem igaz, hogy nem lenne rá igény. Mindenkinek erre lenne szüksége hosszú távon szerintem.
Legtöbben csak gyorsan dugni akarnak és jó. ehhez alkalmazkodott nagyon sok ffi a bunkósággal és sok nő azzal, hogy a leszarja aki nem rámenős.
A kérdezőnek az lenne a tanácsom, hogy a megfelelő emberrel kezdjen... ránézésre tudni kell vkiről h milyen ember. rutin, meg sok szívás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!