Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még romantikus pasik, akik törődnek a lányokkal, és nem csak magukkal?
"A válasz megírásának időpontja: ma 20:39 "
Mert te nem a külső alapján döntöd el, hogy azzal a lánnyal kezdesz el beszélgetni aki szimpatikus egy kicsit is (valami megfogott) külsejében?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:39
Attól, hogy 10-20 a milliárdból nem beszél veled, mert nem jössz be nekik, nem jelenti azt, hogy ők bunkók és csak a pénz kell nekik.
Én eddig még csak intelligens okos lányokkal jöttem össze(22 éves korom óta valójában), de eddig az a tapasztalatom, hogy amikor kedves voltam és romantikus, valamint előzékeny, addig az volt a baj, mióta nem vagyok ilyen, azóta az a baj...Ezekkel az okos nőkkel meg az a baj, hogy az is baj...:D XD
Amíg egy rohadt tuskó vagyok, addig legalább tudom mire számíthatok...
"Mert te nem a külső alapján döntöd el, hogy azzal a lánnyal kezdesz el beszélgetni aki szimpatikus egy kicsit is (valami megfogott) külsejében?"
Tom h ez egy nőnek hihetetlen, de az h szimpatikus, nem azon múlik h szép-e. Ha kiderül h nem normális, bunkó v ilyesmi, akkor nem érdekel, akármilyen szép. Ugyanez fordítva is, egy kedves, aranyos lánynál az se baj, ha csúnyácska.
Na akkor én most leírom a véleményem. (Pasi vagyok)
1. Ha szép a nő és aranyos, akkor lehet barátnő
2. Ha szép a nő és lotyó, leszarom.
3. Ha ronda a lány és aranyos, akkor lehet barát, de csak az.
4. Ha ronda a lány és gonosz, akkoris leszarom.
Persze nem mindenki így gondolja, de szerintem sokan és nem azért, mert nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!