Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihagyás után, újra kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihagyás után, újra kapcsolat?

Figyelt kérdés
Barátnőm eléggé beteg lelkileg. Idegen neki ez az új helyzet 1 év után hamar jöttem neki. Én se fogtam fel igazából mert legjobb barátok voltunk. Meg írtam neki, hogy mellette leszek bízhat bennem stb. stb. meg hogy nem engedem veszni hagyni. Írta hogy örült hogy elmondtam , meg hogy szeret de első sorban barátként van most rám szüksége. Ha mellette leszek, ugyanúgy puszilgatom meg megölelem mint eddig, de nem kezdeményezek semmi újat (szex,stb) még helyre nem jön, vagy szimplán nem mondom ki de barátként fog rám tekinteni, akkor lehet még utána ebből kapcsolat?
2010. nov. 28. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:

En tartom valoszinuleg sajnos, de lehet.

18 f/karpatalja

2010. dec. 3. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!