Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Milyen ötleteitek vannak?

Figyelt kérdés

Arról lenne szón, hogy egy évvel ezelőtt megismertem egy srácot, rövid ideig együtt voltunk, de aztán egy viszonylag csúnya szakítás következett, ami engem igencsak padlóra vágott. Némi idő elteltével már nem akartam foglalkozni a dologgal, viszont a srác nyáron többször is megkeresett, bár személyesen nem találkoztunk. És igazság szerint a tüske még mindig bennem vam hogy olyan csúnyán hagyott ott... És az a kósza ötlet jutott az eszembe, hogy most megmutatom neki, hogy nem csak ő van a világon, ugyanis jövő héten egy verseny miatt újra találkozunk... Valami tipp? Bocs, ha hosszú, és normális válaszokat, kérlek...

Köszönöm!

2010. nov. 27. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
felesleges lejáratnod magadat. Elég ha ő bunkó, neked miért kell követned? Inkább szakrítsd meg vele teljesen a kapcsolatot.
2010. nov. 27. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:
nem bunkóságból csinálnám, hanem pont azért, hogy vegyen vissza egy kicsit az arcából, ne higgye azt, hogy csak ő létezik...
2010. nov. 27. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyerd meg a versenyt!
2010. nov. 27. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, próbálnám, csak még nincs ötletem, h hogyan...
2010. nov. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!