Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborra milyen ötleteitek vannak? Hogy közelítsek a lányokhoz?
Figyelt kérdés
fiú vok, és még nem volt lányokkal sajnos kapcsolatom. és ezen szeretnék változtatni, ezért szeretnék ÉRTELMES válaszokat...
köszi
2010. aug. 4. 13:15
1/14 anonim válasza:
Gólyatábor + kapcsolat? Nna neeeee... max. egy karist :)
2/14 A kérdező kommentje:
egyéjszakás is kapcsolat, nem? :D
2010. aug. 4. 13:19
3/14 anonim válasza:
Hát nem a legalkalmasabb hely erre, de talán igazad van más világot élünk manapság... Ne csüggedj én sokkal idősebb vagyok és nekem sem volt, nem vagyok homo mielőtt itt oltanátok.
4/14 anonim válasza:
Hát a Gólyatáborban szerintem se várj semmit.
Max. ismerkedés, haverkodás lesz ott, az meg megy, nem?
5/14 anonim válasza:
Akkor én nagyon régimódi vagyok, de a kapcsolat nálam többről szól...
Testi kapcsolatod sem volt? Biztos, hogy a szüzességed elvesztésére egy gólyatábor a legmegfelelőbb?
Jó, tényleg vannak olyan nyomingerek, akik csak egy részeg csajt képesek megd*gni, nna de ez milyen szánalmas már...
7/14 anonim válasza:
rákember rákember nemelőre nemhátra csak rákember rákember
freddy got fingered a film címe
9/14 anonim válasza:
Mutasd magad hűvösnek és közönbösnek mindenki iránt. Akkor a lányok akik nem ismernek azt fogják hinni hogy te egy nagyon jó pasi voltál a volt iskoládba, és rengeteg csaj oda volt érted.
10/14 anonim válasza:
Figyu, igaz,h még van egy évem a táborig, de mindenki tudja,h miről szól...Pia, full részegség, buli, és midnenki kihasználja az alkalmat....Esetfüggő,h mi lesz..sztem ismerkedj a csoporttársakkal aztán úgyis lesz vmi...elvégre egy helyre fogtok járni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!