Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöl másokkal. Mit tegyek?
15 hónapja van egy párkapcsolatom.Én 20 vagyok, a barátom meg 24.
Igaz hogy sokat veszekedtünk már kapcsolatunk során, de szeretjük egymást, és ha szakitunk az nem tart tovább 2-3 napnál.
Tegnap azonban náluk voltam és történt valami.Mivel én külföldre készülök dolgozni 2 hét mulva, kérdezgettem hogy biztos-e abban hogy utánam fog jönni, hogy később is velem akar lenni, hogy elmehetek-e azzal a tudattal h itthon van egy barátom aki szeret meg stb.
Ő persze esküdözött hogy soha nem csalna meg és hogy ne kérdezzek ilyeneket.
Én valamiért töbször is megkérdeztem tőle anap folyamán és vagy 3x is elmondta hogy nem turkáltam-e véletlenül a számitógépjében.
Mondom nem.....de kezdett érdekelni miert mondja és megkértem hogy ha annyira ártatlan akkor hagy nézzek bele.Ő meg persze hogy nyugodtan.....
Csak azonban az történt amit álmaimban sem gondoltam volna, ugyanis egyik mappája tele volt volt barátnők képeivel (de ez még hagyján)....naplózott beszélgetéseire is sikerült ráakadnom.Természetesen ő erre nem számitott, ott ült mellettem és csak azt hajtotta hogy fuuu anyám itt mi lesz...
Beleolvasgattam 2 hónappal ezelőtti beszélgetéseiben.Kiderült hogy a szentnek hitt barátom 5-6 csajjal is ismerkedik egyszerre.Felháboritott hogy kiteregeti a szexuális életünket és akapcsolatunkon belüli problémákat idegen emberekenek mjiközben jókat flörtöl.....és a hab a tortán hogy irkál egy lánnyal (állitolag régen abarátom szerelmes volt belé, de csak barátok lettek mivel a lánynak volt pasija), szóval a lány szakitott most a pasijával és a barátom gyöngéden vigasztalta-igaz csak msnen. Amugy a lány nem mesze7 dolgozik onnan ahol a barátom lakik. És ilyeneket irkált neki a barátom:
Nem tudlak elfelejteni....a mai napig ha meglátlak valami a hatlmába kerit.....hozzám jösz feleségül (ez7 kb 5-6xor)...és kérdezte a lány h elhagyna-e engem miatta...és erre is azt felelte hogy meggondolandó, de mindkettőnket szeretne. meg hogy jó lenne lelépni vele meszire és itthagyni engem meg az ő volt pasiját.....aztán te tökéletes vagy, csinos...ahhhhhhh szóval nem is folytatom...sajnos mivel meszelakom és csak ma tudtam hazajönni, ott kellett töltenem az éjszakát.Annyira csalódott vagyok....sirok, sirok sirok...ő persze egész éjjel könyörgöt nekem hogy csak engem szeret meg stb...de valahogy nem hat meg.....Én nem irkálok senkivel...és ha mégis akkor sem flörtölgetek másokkal....annyira szar.Mit tegyek!Segitsetek?Azt állitja nem csalt meg....de én annyira vigasztalhatatlan vagyok..nagyon rossz, becsapva érzem magam.Hogy menjek igy külföldre dolgozni?folyton azon aggódjak mikor csal meg, mikor talál tőlem jobat és kijátszik esetleg a hátam mögött..persze próbál kimagyarázni mindent...hazahozott...de mondtam neki h egyedül szeretnék lenni és hazaküldtem.Nemsokára elmegyek, szeretem-de hogy bizhatnék igy benne????:(Megalázott
Mindig ő féltékenykedett hogy mit csinálok én menen....erre ő ....:(
a lánnyal soha semmi nem volt köztük....csak a barátom szerette volna pár éve....azt
igérgeti hogy csak egyszeri..nehéz
Mem bírom tovább olvasni ezt a sok agybénulásos okoskodást!!!!! Először is; -Ha lány lennék és ilyen papucs, béna f.sz pasim lenne, már azért elhagynám!!!!!!
Másodszor; -Ha ilyen csajom lenne, aki a leveleim és a dolgaim között turkál és attól teszi függővé, megbízhat-e bennem, hogy talál-e valami gyanúsat vagy nem, hát azonnal kirúgnám a 'csába!!!!!!
U.i.; Botrányos a helyesírásod!!!!!!!
Ne haragudjatok, de szerintem itt nem a levelek közötti turkálás a lényeg, sem a kérdező helyesírása!
Tapasztalatból mondom, ha eddig nem csalt meg, amíg külföldön leszel, tuti meg fogja tenni. Szakíts még most és tiszta lappal indulj utadra, amihez sok sikert kívánok! Szegénykém, mintha csak magam látnám! Fel a fejjel és élvezd az életet!!!
A szakítások okairól is beszélgethetnénk...Azzal, hogy ide irtam én nem gondolom hogy bárkit is bemocskoltam volna. Végső elkeseredésében az ember már nem tudja mibe kapaszkodjon és kitől kérjen segítséget.
Igen, a pontosításokat köszönöm, de szerintem nem ez a lényeg.
Mindig tudtad és 100x mondtam neked hogy nem megyek hajóra dolgozni.Miattad.Mégis kihasználtad hogy tudtad szeretlek és bármit megtehetsz velem.Sok mindent adtál-de legalább annyi mindent elvettél.
Nem értheted mit érzek, mert én nem követtem el hasonló dolgokat.Hogy hibáztam én is azt nem tagadom-soha nem is tagadtam-viszont mindig tudtam bocsánatot kérni, és belátni ha a másiknak volt igaza.
Élni sincs kedvem, nemhogy vitázni,veszekedni.Minden egyes találkozásunk alkalmával történt valami ami a másiknak nem esett jól.KB. annyian mondták már nekem hogy ne maradjak veled-mint neked.
Csak én soha nem árulkodtam, pártoltalak, védtelek még akkoris ha tudtam hülyét csinálsz belőlem.
Itthon most is csak azt látják van valami.....biztos jó látni nekik is hogy lassan egy idegroncs vagyok.
Bárcsak jobban tudnám irányitani az érzéseimet, mert szüleid előtt bizony már nagyon kellemetlenül érzem magam. De ha fáj vagy bánt valami, sajnos én nem tudom titkolni.
Amilyen állpotban itthagytál, kb. olyanba vagyok most is.Kilátástalannak érzem az életem,nélküled.De valahol nagyon fáj hogy te a történteket teljesen normálisnak és érthetőnek tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!