Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a párom, már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a párom, már nem szeret, én nagyon szeretem, nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd azt mondjátok felejtsem el, persze így lenne a helyes! Nagyon szeretem, és nem értem, hogy történhetett, egyik nap még velem volt, boldogok voltunk, másnap már azt mondta nem tudja mit akar, és rá egy napra szakított is velem! Voltak problémák, de mind olyan volt, hogy akarat kérdése és sikerülne megoldani! Elmondta, hogy nem szeret és ennyi, utána rá pár percre, meg, hogy régebb óta nem szeret! Ő se tudja szerintem igazán mióta!

Komoly kapcsolat volt,terveztünk... Szakítás előtt pár hete, mondtam is neki, hogy én komolyan tervezek vele, gondolja át, hogy ő is így érez-e, mert ha nem sajnos, nem egy irányba tartunk! Azt mondta komolyan tervez velem ő is...és most itt vagyunk...Azóta nem akar velem beszélni, nem hagyja, hogy elmondjam én mit gondolok, nem kérdezhetem meg, hogy a problémák miatt múlt-e el! Ellenséges velem! Én azt hittem, hogy ha el is múlt a szerelme, akkor legalább emberként szeret, azért mégis csak több évig együtt voltunk, de még úgy se szeret!

Nem értem, ha szép volt ez a pár év, hogy lehet így kitörölni! Nem lényeges dolog, de a közösségi oldalakon még mindig nem törölte a képeimet, és még mindig "kapcsolatban" a státusza!

Kérlek segítsetek! Tényleg így elmúlhat a szerelem, vagy megzavarodott?

2010. nov. 25. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
És tutira jó ötlet olyan emberrel összeköltözni, aki még hetente jár bulizni? Én pl. nem jönnék össze ilyen nővel, mert tudom, hogy aki még bulizik, az nem akar megállapodni. Meg amúgy is...
2010. nov. 25. 14:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk, mikor kiderült, hogy nem szeret, én hagytam ott. Sokáig megvolt bennem a kérdés, hogy igazán szerettem-e őt, ha minden harc nélkül hagytam veszni a dolgot...

Most tudod mit mondok erre? Igen, szerettem! De nem szabad olyannal maradni, aki már nem szerelmes beléd! Egyszerűen nincs értelme, mert idő kérdése és boldogtalan leszel, ő megcsal, előbb utóbb elhagy egy olyanért, akit tényleg szeret. Javítani egy kapcsolaton akkor lehet, ha mindkét fél akarja. Ha az egyik fél már nem szerelmes, rendszerint ez az akarat is hiányzik belőle...

Nekem is egyik napról a másikra mondta a szemembe, hogy nem szeret, szerinted hogy esett? Szétcsúsztam, de rájöttem, hogy nem vagyok képes olyan ember mellett maradni, aki nem viszonozza az érzéseimet.

Hónapokig kerestem a választ, hogy ugyan mi történhetett, mit rontottam el, történt-e valami a háttérben amiért szakítottunk stb. De hiába tudnám meg mi az igazság, azon nem változtatna, hogy nem kellettem neki...

Idővel talán visszamegy hozzád, és rájön, butaságot csinált. De ebbe ne reménykedj! Inkább fogadd el, hogy így döntött és a legutolsó gondolatod legyen visszavárni.

2010. nov. 25. 15:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Amikor az összeköltözés tervben volt én azt hittem még szeret, úgy viselkedett..a bulizást nem úgy értem, hogy minden egyes nap bulizni akart, csak hétvégén, ha velem volt, hívták a haverjai bulizni, találkozni, és nem tudott mennie, mert nálam volt!azt reméltem, ha összeköltözünk, akkor hétvégén ő is mehet a haverjaival, én is a barátnőkkel!hát igen igazatok van mindenben, nem mondom, hogy nem, csak én a legkisebb jelben is keresek valami reményszálat sajnos,nem tudom túltenni magam még a dolgon, nagyon friss..de tudom, hogy nehéz lesz! azt reméltem, valakinek lesz egy hasonló sztorija ami boldogan végződik:(tudom ez nem tündérmese, hanem a valóság...az eszemmel tudom mit kéne, és nem kellene tennem..de, reménytelenül szeretem még mindig:(
2010. nov. 25. 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszamenne hozzád mi lenne arra a garancia, hogy tényleg szeret vagy nem a kényelem miatt vagy bármi más miatt költözne össze veled? Én ez után a kijelentése után erősen kételkednék minden "szeretlek" "vissza akarlak kapni" és hasonló szavaiban.

Persze ezzel szemben áll az én történetem, nem akarok minden részletet leírni az a lényeg, hogy most több, mint 2,5 éve járok a barátommal és talán.....lassanként kialakult bennem (fogalmam sincs, mikortól) az, hogy én már annyira nem vágyom rá. Szóval nem hiányzott mindig, annyira nem szerettem vele csókolózni én is azt hittem, hogy nem szerettem. De szeretem. Szeretem, ahogy megölel, ahogy rám mosolyog, az illatát és ahogy kezdem ezeket értékelni (meg persze Őt) annál jobban hiányzik, várom, hogy végre együtt legyünk, hogy csókolózzunk. Szóval van, hogy visszafordítható, de ha már neked kimondta meg nem is AKAR változtatni ezen (mert ha tényleg akar változtatni ezen, akkor nem hagyott volna így ott), akkor nem látok már sok esélyt.

Én azt mondom, hogy próbáld elfelejteni már, ha így alakult. Nehéz lesz ez a pár hét, hónap, nem tudom majd, mennyi időre lesz szükséged (de gondolom hónapok kérdése, hiszen elég komolyan terveztetek). De amúgy mondanám azt, hogy talán azért mondta, hogy nem szeret, mert tényleg előfordul olyan az emberrel, hogy egyik nap felkel azzal a gondolattal, hogy már nem szerelmes. Elég ijesztő, de előfordul ilyen. De mivel írtad, hogy közölte veled, hogy már régebb óta nem szeret, így akkor az kilőve.

Azért remélem (a te érdekedben) úgy kelsz fel, ahogy leírtam :)

Jobbulást!

2010. nov. 25. 15:47
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó kívánságokat, köszönöm a segítséget, az h mióta nem szeret azt először azt mondta, h úgy érzi nem jó így, kérdeztem, hogy most jött e rá azt mondta igen...utána, belekérdeztem, hogy nem rég kérdeztem mit akarsz, akkor még nem tudtad, arra meg, hogy nem tudja mióta érzi, nem adott konkrét választ mióta nem szeret...egyszer szakított már velem, igaz az nagyon az elején volt, pár hete voltunk együtt, és akkor hagyott el amikor kezdtem azt érezni, hogy jó vele, akkor az indok az volt, hogy a nagy szerelem felbukkant újra, eltelt pár hét és megkeresett, találkoztunk, és hát...ugye együtt voltunk újra...eddig....rájött, hogy én vagyok neki a nagy szerelem, és tényleg bánta..na mindegy..ez réges rég volt...most nem ez van..:(
2010. nov. 25. 15:54
 16/19 A kérdező kommentje:
félek, hogy van valaki más az életében...igaz azt mondta senkit nem tud szeretni...de hát ezek után hogy hihetek neki?:(nagyon el vagyok keseredve...:(
2010. nov. 25. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Láttam hogy 4 éve vagytok együtt. Nem lehet hogy elmúlt az a láng ami az elején volt? Vagy lehet hogy épp az a baj amit te írtál, hogy több időt szeretne tölteni a barátaival. Szerintem várj egy picit. Most biztos átgondolja a dolgokat és rájön hogy még is szeret :) Neked pedig nyugi :) Minden rendbe jön. :)
2010. nov. 25. 17:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, bár igazad lenne, akkor nagyon boldog lennék!Köszönöm!
2010. nov. 25. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy alakult a kapcsolatotok a pároddal?

Mert kicsit én is hasonló helyzetben vagyok most,mint anno te.

Szerintem már a barátom 2 és fél év után nem szeretett,én viszont egy hónappal a szakítás után is megdöglök a fájdalomtól.

Vele terveztem a jövőt,bár azért nekünk a korkülönbségből adódóan voltak problémáink.

Azóta nem keres,minden szálat meg akar szakítani (bár nyilván ez így helyes).De úgy érzem,hogy valami miatt rettentően megutáltattam magam,vagy nem is tudom.

Nem hiszem,hogy ezt érdemeltem volna egy viszonylag hosszú kapcsolat után.

Teljesen ki akar törölni az életéből... :-(

2011. jún. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!