Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, szeretem, de elhagyott, mit tegyek? 25L
Nagyon roviden a tortenet:
Bo 1,5 evvel ezelott jottunk ossze egy tarskereso oldalon, langolo szerelem volt 1 even keresztul. Laktunk az en anyameknal, az anyjanal, majd 7 honap utan kivettunk egy alberletet. nekem ezido alatt 3 honapig volt allasom. Az alberletben lakva 2 honap utan lett allasom es alatokkal foglalkozom, voltak kolykok, volt penzunk is. kirugtak az allasombol es lassan azt ereztem, hogy tul sokszor ideges, frusztralt, nem tudom ravenni arra, hogy kimozduljunk stb.
Elkezdtunk rengeteget veszekedni. Nagyon sokszor megbantott mert nem talatam munkat es nagyon draga volt az alberlet. Annyira haragudtam mar ra en is, hogy tobbszor megmondtam koltozzon el. Mignem egyik heten kozolte, hogy szombaton elkoltozik. Egesz heten sirtam, konyorogtem, megigertem mindent, hogy igyekszem, de o elkoltozott haza az anyjahoz. Azt mondja szeret de nem birja tovabb. megbeszeltunk randizgatunk. En mindenen valtoztattam, figyelek ra maximalisan, rengetegszer mondom, hogy szeretem (ezt korabban sajnos nehezen tettem mert nem vagyok a szavak embere, inkabb a tetteke), vele akarok lenni mindig. Talaltam munkat, tobbszor nalam alszik, szoval en minden olyant megtettem ami szerinte rossz volt a kapcsolatban, ezt tudja is , de az a kifogasa, hogy o nem tudja pontosan mi romlott el es addig nem akar ebbe visszajonni.... de szeret... :( azt monda. ma is talalkoztunk , ettunk, fagyiztunk, jo volt, mondtam aludjon nalam, azt mondta nincs kedve :((, en nem alhatok nala, mert az anyja egy budos szemet es utal. (o sem tett jot a kapcsolatunknak... Mi a frazst tegyek? Szeretem, szeret, miert nem jon vissza hozzam???
Az anyja nem erdekel addig amig ot sem befolyasolja, de most nala lakik es nap mint nap hallgathatja...
meddig varjak, hogy dontoson? mar tobbszor eljutottam oda, hogy nem nem erdekel, abbahagyom ezt mert nekem faj, de nagyon, de szeretem...
Lehet, hogy az segitene, ha egy ideig tenyleg egyaltalan nem beszelnenk es talalkoznank?
Megmondom én hogy mi a baj. Az a baj, hogy agyban nem vagy éppen a toppon, segget csináltál a szádból, és ezvégett most nem vagy nagyon populáris a halpiacon. Az olyan csajok nem kellenek senkinek, akik mondanak valamit, aztán meg nem úgy lesz. Komolytalanság.
És miért nem használsz ékezeteket te szaros? Így össze lehet keverni a szar/szár, nyal/nyál etcetc. szópárokat
02:46 Te nem lehetsz elég inteligens, a beszólásaid tartsd meg magadnak.A kérdezőnek segítségre van szüksége.
A legjobb az lenne, ha távolságot tartanál egy ideig egy hónapig pl..igen, eleinte fáj!!! szóval le kell kötnöd magad valami olyan dologgal , ami érdekel, akár sport, akár más hobby....stb.
Napról napra-hol jobban hol kevésbé, de halványulni fog az emléke, hol visszaerősödik a hiánya a fiúnak,de hidd el
elérkezik az a pont, amikor úgy ébredsz fel hogy itt az ideje új szerelem után nézni.
Ne könyörögj, ne keresd a társaságát...te annál több vagy, hogy megalázkodj és robogó vonat után fuss..
Elérkezik az a pillanat.persze csak rajtad múlik kizárólag, amikor vállon veregeted magad azért, hogy nem pocsékoltál el az életedből még több időt rá.
Mert ennyi már bőven elég volt, nem gondolod?ha kell adj magadnak egy pofont mindig amikor eszedbe jut:-))))
szerintem ne várj arra, hogy döntsön, ergo időt se adj többet neki, volt elég ideje kitalálni mit is akar..pfff
a pasik nem sokba nézik az olyan nőket, akiknél tudják, hogy bármikor visszatérhetnek hozzájuk, elég egy füttyentés!!!
az meg azért lenne fontos, hogy az anyuka később a nagyi azért ne legyen egy utolsó szemét, hiszen majd ott is leszivja az energiádat az anyós pajtás, hogy duruzsol majd a fia fülébe...legyen ez egy intő jel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!