Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom úgy érzem mostanában elhanyagol szakítsak vele vagy ne? De ha ezt meg akarnám vele beszélni tudom hogy ő sértődne meg.
Ha nem foglalkozik veled, azt a következőt jelentheti:
- Nem ér rád
- Kezdesz unalmas lenni neki, azaz nem nyújtasz felé annyit, hogy fent tartsd az érdeklődését.
2. vagyok. Ha valami gáz, van ne a másikat hibáztasd mindig elsőre, hanem keresd a hibát.
Durva hasonlat: Autó is valami előzmény által válik roncsá, nem a gyártók tervezték olyanná.
marhára szeretheted őt ha az első hullámvölgynél lelépnél..
lépj is le szerintem.
nálad jobbat érdemel a csávó akárki is az.
Mióta vagytok együtt?
Ha már régebb óta, nem kell azonnal szakítani.
De annyiban se hagyd, jogod van ahhoz, hogy legyenek igényeid. Kommunikálj, és ne hagyd magad "lerázni". Ha nem kiabálsz, ne sértődhet meg, mert nyugodt hangnemben elmondod, ha valami Téged bánt/zavar, és megkérdezed az okát.
Ha arrogáns, és nem akar erről beszélni, akkor kezdhetsz aggódni, akkor lehet, hogy már nem szeret, vagy félrelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!