Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves lányok! Titeket zavar, ha egy fiú iszik vagy cigizik?
Szerintetek ez menő vagy elítélitek őket ?
Vagy nem is érdekel ?
Engem zavarna. A cigifüsttől fuldoklom, meg a hajam úgy beszívja 3 perc alatt, hogy minden nap mosni kéne, meg persze a csók íze sem jó egy cigiző fiúval. Én soha egyetlen szálra nem gyújtottam rá és nem is fogok, eleget látok tönkrement tüdőket... Meg végül is "csak" 20 évvel rövidíti meg az életét annak, aki napi 1 dobozzal is elszív... És nem szeretnék impotens barátot... Igazából még mindig nem értem, hogy épeszű ember miért is gyújt rá, miért csinálja ki magát (és a környezetét is...) vele. És erre egyetlen dohányos barátom/barátnőm sem tudott válaszolni (hogy tulajdonképpen ez miért is jó...)
Nem tudnék összejönni egy fiúval, aki önszántából rombolja a szervezetét, míg én meg azon igyekszem, hogy embereket gyógyítsak... Ha stresszlevezetés kell, akkor inkább sportoljon.
Az ivásról annyit, hogy ha mértékkel, pl egy- egy házibuliban és akkor sem a sárga földig, akkor azzal nincs bajom.
De szerencsére a barátom se nem iszik, se nem dohányzik. :)
Bocs, hogy 19 évesen válaszolok, de 17 évesen is ugyanez volt a véleményem.
tök mind1 mert aki nem iszik nem cigizik azt is leszarják xD
saját tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!