Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz rám mindenki furán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz rám mindenki furán, amikor kiderül, hogy nem izgat az egész?

Figyelt kérdés
28 éves srác vagyok és még soha nem volt barátnőm, se csók se semmi soha. Amikor ezt valaki meg tudja furán néz rám... Amikor 16 körül voltam volt persze 1-2 próbálkozásom de igazából akkor döbbentem rá, hogy csak azért volt hogy túl essek ezen is hogy nekem volt barátnőm. Innentől kezdve kiábrándultam és másba öltem az energiám. Engem nem zavar ez a dolog, de ezt másoknak tényleg olyan nehéz elfogadni? Vagy tényleg baj ez?
2010. nov. 24. 22:32
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg... Nem szoktam az öltözőben meztelenül mászkálni :D...
2010. nov. 27. 11:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem, miért számolsz be a magánügyeidről. Üsd el, hogy most nincs barátnőd és kész.

mellesleg persze hogy fura. Egy heteroszexuális férfi csak keresi a meztelen női testet. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ha te nem, hát akkor vagy meleg vagy, vagy tényleg aszexuális. De ez nem baj, a te dolgod. Ha nem akarod hogy ezen filózzanak az ismerőseid, akkor tartsd meg magadnak ezt az információt.

Nem azzal van a gond, hogy elfogadják-e, miért ne fogadnák, csak mivel szokatlan, ezért gondolkoznak azon hogy miért van ez. Ez szerintem normális. Te is észreveszed ha a szomszédod számodra érthetetlen dolgot csinál, és eltöprenghetsz hogy mi volt az.

2010. nov. 27. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!