Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz rám mindenki furán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz rám mindenki furán, amikor kiderül, hogy nem izgat az egész?

Figyelt kérdés
28 éves srác vagyok és még soha nem volt barátnőm, se csók se semmi soha. Amikor ezt valaki meg tudja furán néz rám... Amikor 16 körül voltam volt persze 1-2 próbálkozásom de igazából akkor döbbentem rá, hogy csak azért volt hogy túl essek ezen is hogy nekem volt barátnőm. Innentől kezdve kiábrándultam és másba öltem az energiám. Engem nem zavar ez a dolog, de ezt másoknak tényleg olyan nehéz elfogadni? Vagy tényleg baj ez?
2010. nov. 24. 22:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tenyleg aszexualis vagy es tudod tul tenni magad a regi csalodasaidon.
2010. nov. 26. 23:43
 12/22 anonim ***** válasza:

nem baj, az emberek nagy részének nincs kapcsolata (szinglik), vagy szar kapcsolatban tengődnek 90%-ban. én több munkahelyen dolgoztam már, és mindenhol nekem panaszkodtak arról, hogy milyen szar a kapcsolatuk / megcsalja őket a párjuk / előttem nyomultak egymásra párkapcsolatban élő emberek stb.

Az emberek 90%-a szar kapcsolatban él, csak ez egy ilyen társadalmi nyomás, hogy két birka jöjjön össze kúrni meg viseljék el egymást egy időre, mert ez "így szokás", és a zombi birkák nem értik, te miért nem követed a többi birkát. szard le őket, legyenek sikerélményeid, szeretteid, és boldog leszel, és a valódi párod is rád fog találni, akivel nem a nyomás miatt leszel, hanem mert valóban boldog vagy vele. ennyi :)

2010. nov. 26. 23:56
 13/22 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: az első mondatot így akartam írni:

"a korodbeli emberek nagyrészének nincs kapcsolata (szingli) stb.)"

2010. nov. 26. 23:57
 14/22 anonim válasza:
Árpádnak: endi vagy már 40 éves is megvan, ha jól tudom :DD
2010. nov. 27. 00:44
 15/22 anonim ***** válasza:

23.56

Ebben a vidiben is valami hasonlóról beszélnek,mint te:).

http://www.youtube.com/watch?v=n0uqK5OSrDo&feature=related

2010. nov. 27. 01:01
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, a videóban elhangzottak tényleg igazak, a 23:56-ossal is egyetértek.

Durva, hogy a széles ismeretségi körömben szinte mindenki csalja a másikat, és szarnak a másikra, azt se tudják mit akarnak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a párkapcsolat vagy a házasság magában rossz, hanem hogy az emberek teljesen zombik és sekélyesek, és a kapcsolataik is ezért sekélyesek, felszínesek, boldogtalanok.

Tipikusan ezek a kapcsolatfüggő, rád sandán néző emberek azok, akik inkább lehúznak éveket egy szar kapcsolatban, mert rettegnek egyedül lenni, sikerélményük nulla, aztán a 30-as éveikben jönnek rá, hogy elvesztegették a legfontosabb éveiket egy szar posvány kapcsolatban egy hasonló boldogtalan lúzerrel, csak mert "mások is így csinálják". Pedig ha legalább megtanultak volna picit egyedül lenni, az igényeiket megismerni, egyedül is elégedettnek lenni, akkor rájöttek volna, hogy két elégedett, pozitív ember SOKKAL jobb és boldogabb kapcsolatot alkot. De ez a felismerés csak az érzelmileg felnőtt embereknek jár!

Szóval ne aggódj, jönni fog majd a kapcsolat, amikor itt az ideje. A rád sandán néző kapcsolatfüggő zombiknak meg mondd, hogy inkább a saját életükön gondolkodjanak, hogy ők mennyire boldogok és mennyit tettek a boldogságukért, majd bekussolnak.

2010. nov. 27. 01:28
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

na segítek.addig nem nőttél fel amíg nem tudod,h mit akarsz.mindíg a mások véleményére adsz,te egy senki nem leszel.ha eddig a mások véleményére adtam volna,nem lenne semmim.de mostmár van.csak te kicsit késöbb éred el.

azt mondjuk nem értem,h miért nem kívánod a nőt?!gondolom lovéd van.csak kicsit más világba élsz.ha magamat nézem,egy férfi úgy van beprogramozva,hogy a testi vágyait nem tudja kordában tartani.a jó sex a legnagyobb dolog az életben.nekem amikor a semmiből elértem valamit,volt lovém,és nem találtam megfelelő lányt kapcsolatra,rengeteget jártam prostikhoz,mert nem bírtam a véremmel.nagyon jól esett.volt nem is egyszer olyan,h nem kellett fizessek.mivel a nő az nő, a férfi az férfi,és kívánják egymást.szerintem ez a világ rendje.csak neked ez a fejezet lehet kieset.

2010. nov. 27. 06:27
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát érdekes a sztori...

Ha nem érzel késztetés rá hogy becsajozz akkor hagyjad. Érezd így jól magad, csak aztán nehogy hirtelen rádöbbenj és megbánd..

2010. nov. 27. 09:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Irigyellek, sokkal könnyebb lenne az életem, ha én is így tudnék gondolkodni.
2010. nov. 27. 09:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem a munkatársam ilyen már 35 éves nincs barátnője volt mondjuk neki állítólag néhány próbálkozása de szerinte minden nő ribanc kicsit ő is elég fura de azért jó fej azt mondjuk kicsit zavaró mikor az öltözőbe zuhanyzás után ott flangál előtem meztelenül néha már túlzásbaviszi szerintem lehet homi csak nem valja be magának nem lehet hogy te is ilyen vagy. Lehet te is meleg vagy
2010. nov. 27. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!