Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szép lányok lesznek ribancok? (99%-ban)
"Ezek szerint szted az összes többi lány aki nem ribanc vagyis az az 1% amit kihagytál ronda? "
Nem,dehogyis, nekem a szolid,aranyos lányok tetszenek és nem a ribancok,és őket találom igazán szépnek.
hát akkor mesélek még én is :D remélem nem túl későn. :)
nos szerintem igenis sok rendes lány van... a környezetemben is van belőlük sok, csak lehet, hogy úgy néztek rájuk, hogy na "ezzel nem állok szóba, mert ribanc." persze többségében biztos igaz is, nem tudom az ilyen fiús/férfias dolgokat.:D énis hasonlóképpen vagyok, mint a 20 éves lány felettem pár kommenttel, csak azt hiszem annyiban különbözünk, hogy én már 2 éve szerelmes vagyok valakibe, akinek igazából csak egy szexre kellettem volna vagy egy kalandra. Nem érdekelnek más pasik, már 2 éve nem volt kapcsolatom, megakadt az ismerkedésnél... előtte meg volt egy másfél éves, aki össze vissza csalt, mint kiderült.. szóval férfiakból is vannak érdekes példányok. Egy férfival feküdtem le a 19évem alatt. van néhány barátnőm akik szerint ez tök ciki, hogy csak 1.. szerintem meg az a ciki, amikor mondják h fúúú nekem csak 1 kell és már elnézést de 20 "kilincset" cibálnak egyszerre. Ezekkel a barátnőkkel nem igazán szeretek elmenni szórakozóhelyekre, mert a végén egyedül maradok ők meg elmennek valami ismeretlen alakkal. soha nem lennék képes ilyesmire.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!