Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan zavar, hogy folyamatosan más lányokat nézeget! Tudom, hogy hűséget "esküdött" de akkor is. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A barátom 13, és 4 éve vagyunk együtt. Régen nem, mostanában viszont egyre többet veszem észre, hogy amikor megyünk az utcán, más lányokat nézeget. Ami még annyira nem is zavarna. De amikor hármasban megyünk valahova, a bátyjával vagy egy haverjával, akkor már meg is jegyezgetnek egymás közt ezt azt, és amikor én ezt hallom, nagyon rosszul tud esni. Aztán meg elmegy a kedvem mindentől,és utána még ő csesz le engem, hogy megint egy hülyeségen durcázok. De amikor én csak köszönök egy srácnak, vagy puszit adok, amikor velem van, egész este ezt hallgatom. Tulajdonképpen ugyan azt csinálja amit én, csak neki szabad, nekem meg nem?Hiába mondom neki, hogy legalább akkor ne jegyezgesse meg hogy mit csinálna ezzel meg azzal a csajjal, aki ott van, amikor vele vagyok, azt mondja mindig hogy hülyeségen ne akadjak már ki. De szerintem nem az. Mit csináljak? Előre is köszi!2010. nov. 24. 16:49
11/16 anonim válasza:
árulpd már el nekem , hogy jöhet össze egy 13 éves kisfiú egy 23 éves lánnyal ????
Ennyire elfajzott világot élünk , vagy ennyire nem találtál magadnak renddes fiút , hogy csak a 13 éves álló f-szú kis tesztoszteron bombákat tudod felszedni ??? vagy ha ő szedett fel téged akkor meg csak azt kérdezem , hogy hogy hívnak mert hallod esküszöm megnézlek iwiw-en erre kiváncsi vagyok...
12/16 A kérdező kommentje:
Ő 23, én vagyok 19.
2010. nov. 24. 17:02
13/16 anonim válasza:
Te idióta már leírta hogy nem 13 hanem 23 éves a srác!
14/16 anonim válasza:
17:01-es képben van xDDDDDDDDDD
16/16 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy ez téged zavar. Én megbeszéltem vele kulturáltan, és nem csináltunk belőle problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!