Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szertintetek normális hogy ennyi idő után megcsalt?
január 17.e óta vagyunk együtt nyár elején összeköltöztünk, ő 29 én 19 vok!
Szeptemberben kiderült hogy megcsalt júniustól aug végéig!!Megbocsájtottam, én találkoztam az exemmel és megtudta de nem csaltam meg és nem hiszi el mikor rákérdezett hazudtam h nem találkoztam és emiatt nem hiszi hogy nem csaltam meg!!!
Szeretem de túl féltékeny!!
És bizalmatlan pedig ő meg is csalt!!Tanácsot kérek mit tegyek hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk???
én csaj vok:(
ki vagyok idegileg emiatt:( köszönöm a tanácsokat
De valahogy rendbe hozni hogy tudnám?
Jajj de nagy a szájuk egyes embereknek:@
És ha ti szeretnétek vkit elhagynátok?? Naa ne viccelődjünk máárrr mindenki itt ossza az észt közbe ők se hagynák ott háh szánalmas(N)Lehet lepontozni;)
Siaa kedves kérdező:)
"Szertintetek normális hogy ennyi idő után megcsalt?"
Nem,nem normális persze mindenkinél egyén függő!Lehet,hogy nem kapott meg tőled vmit. Sexbe vigyél új izgalmas dolgokat:)
Megoldás:Beszélgessetek el,hogy ő csalt meg téged nem te őt..Te szereted annyira,hogy nem csalnád meg és ne féltékenykedjen ennyire!! Menjetek el valahova ketten pl:mozi sétálás étterem ahol kitudtok kapcsolodni:)
Addig örülj amíg féltékeny;) Ha már nem az akkor kezdj el aggódni:))
Remélem tudtam segiteni és ha szereted ne hagydd ott pár hang ember miatt:)
Sziaa
20:04
20:03as vagyok..én egyetértek azzal,hogy könnyű azt mondani:hagyd ott!És ha a kérdező azt írta volna,hogy egyszer megcsalta,akkor biztos nem írtam volna azt amit,mert tudom hogy én sem lennék képes elhagyni a barátomat ha megcsalt..mert szeretem.Egy megcsalás az lehet megbotlás,ami után lelkiismeretfurdalás és megbánás jön..de ha valaki 3 hónapig csalja a párját,ráadásul ilyen rövid idő után,az már sehogysem jó.
Én sajnos még harcolni akarok ezért a kapcsolatért lehet hogy tényleg el kellene menni valahova:)
Én harcolok!!!!
Köszönöm aki azt mondja nem könnyű el hagyni akit szeretünk!
Hát nem könnyű és még nem is megy:(
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!