Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk!? Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!? Mit szólnátok, ha a barátnőtök csak házasság után szeretne veletek szeretkezni, de úgy gondolkodjatok, légyszi, hogy ti is mélyen vallásosak vagytok!?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. nov. 23. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha mégsem illetek össze testileg (előfordulhat ilyen), akkor mit csináltok? Elváltok???

Vagy leéltek együtt 60 évet úgy, hogy nem szeretitek egymást, nem tudtok boldogok lenni egymással?

Normális vallásos emberek ezt úgy csinálják, hogy a jegyesség után már a szeretkezést sem utasítják el. Így jól megismerik egymást még a házasság előtt.

Amúgy a paráznaság Jézusnál még házasságtörést jelentett.

2010. nov. 23. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha valakinek az életét a Spielhózni tette tönkre, azt igen furcsállom... no de mindegy. Most nyilván azt várod, hogy kiakadok rád, meg ilyenek. Figyelj! Én nem mondom, hogy minden szava szent ennek a könyvnek, nem állítja a szerzője sem... Az életét úgyis mindenki maga éli, nem akar senkit semmire rábeszélni - ahogy én sem - , csak ad egy nézőpontot. Éld az életed a saját felfogásod szerint - én is így teszek -, de ha valami nem úgy sikerül, ahogy akartad, akkor ne csodálkozz.

Más szavakkal, Pataky Attila szerint (akit szintén nem kell szeretni):

"Senki ne magyarázza, mi a jó,

majd beleharapok magam,

és ha kihullanak is a fogaim,

legalább magamnak csináltam"

/Edda: Így akarom/

2010. nov. 24. 08:22
 13/17 anonim ***** válasza:

@08:22

Én pedig annak a híve vagyok, hogy amennyiben a lány engedi, onnantól kezdve nem megerőszakolás.

Kétszer elolvastam azt a könyvet. Egy dolgot felejt el. Hogy az embernek igenis vannak vágyai. Sem azt az embert nem tartom rossznak, aki kiéli ezeket a vágyakat, sem azt, aki nem. Viszont kétszer is meggondolnám, hogy a leendő gyerekemnek odaadjam-e azt a könyvet. Az én önbizalmamat úgy vágta tönkre, hogy egy két éves párkapcsolat után egy évig csak pislogtam, hogy miért ez a könyv szerint éltem.

Lehet struccpolitikát folytatni, de igenis létezik szexuális összeférhetetlenség.

Lehet azt mondani, hogy létezik feltétel nélküli szeretet, de kérdem én: Jézuson kívül melyik ember képes rá?

Ahogy egy pszichológus mondta nekem: Ha valamelyik lánnyal szemben averziót érez, ne menjen bele abba a kapcsolatba, mert azt megszokni, megszeretni úgyse fogja. Ezért fontos kiszűrni azokat a lányokat, akikkel komolyabban akar élni az ember.

2010. nov. 24. 10:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, na de kérlek világítsatok fel, hogy miért fontos az, hogy a szerelem ágyban történő részénél összeilljünk. Én még szűz vagyok és ő is, tehát nincs mihez vagy kihez viszonyítani, hasonlítani. de kérlek , ne essetek egymásnak!
2010. nov. 24. 13:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért fontos, mert ha lelkileg teljesen összeiletek is, akkor is előfordulhat az, hogy a testi kapcsolat valamiért akadozik (sok oka lehet) - vagy extrém esetben egyáltalán nem megy (holott mással menne).

Másrészt azt is mondják, hogy nem feltétlenül az a jó, ha az első szerelmeddel házasodsz össze. Persze lehettek boldogok - de a házasságban vannak időszakok (2., 5., 10. és 20. év környéke, gyerek, és férfiklimax) amikor lazul a kapcsolat, és ilyenkor az, aki még nem próbálta, különösen hajlamos félrekacsintgatni. Nem kötelező, hogy tényleg félrelépés is legyen belőle, de megeshet.

Viszont, ha mindketten szűzen házasodtok, és csak utána szoktok össze jól-rosszul - akkor ez sokkal esélyesebb.

2010. nov. 24. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

szia!együtt vagy a fiúval?Vele beszéltél már erről?

Szerintem az ugyanannyira jó ha csak vele fekszel le,de esetleg házasság előtt

ha már biztosan tudod hogy ő az igazi

2010. nov. 26. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám, de előtte azért jól kikérdezném hogyan viszonyul a szexhez, hogy tudjam mire számíthatok és nagy csalódás ne érjen. :) Bár a legtöbb vallásos (hívő) lány szerintem túl szégyellős lenne a beszélgetéshez is.
2010. dec. 26. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!