Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rohad mindenki a facebookon újabban? Már a barátnőm is elkezdte.
Figyelt kérdés
Barátnőm egész nap facebookozik felrakott már 160 képet és egész nap azzal van elfoglalva... nem értem én is regeltem most facebookra de engem inkább idegesít, hogy csomó olyan ember nézegethez akiket ki nem állhattam régen vagy épp mostanság... csak én vagyok így ezzel hogy szerintem egy ratyi az egész vagy mások is akadnak még ajtam kívül? Az iwiw-vel elvagyok myvipet se csípem.2010. nov. 23. 05:20
11/13 anonim válasza:
Én mindig elfelejtem h van facebookom XD Ennyire érdekel :D
12/13 anonim válasza:
Sajnos egyre több ember "szopódik be" ebbe a közösségi oldalba és ez csak rosszabb lesz...
Mondjuk kapcsolattartás szempontjából nagyon hasznos lehet, főleg azoknak akiknek sok külföldi ismerőse, barátaja van ami a mai világban egyre gyakoribb.
Amugy meg shit az egész azzal sok gyökér kvízzel, meg idiota alkalmazással, videokkal, értelmetlen bejegyzésekkel, amikkel telespammelik az üzenőfalaikat egyes csököttagyu userek, vagyis mindenkinek a saját ismerősei :D... a legtöbben meg csak arcoskodni járnak fel és tényleg felpakolnak 1500 képet hogy itt jártam meg ott jártam...(???) Akit érdekel az ugyis tudja. Szépen néznénk ki ha mindenki kirakná milyen helyeken járt eddig a világon...lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!