Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rohad mindenki a facebookon újabban? Már a barátnőm is elkezdte.
Szia!
Én is csak az iwiw-et használom ill. legtöbbször azt sem. Van egy 8 hónapos kisfiunk és inkább vele és a párommal töltöm az időt, mint a géppel. Napi max. 1 órát netezek, megnézem a híreket, elolvasom a leveleimet és esetleg benézek erre az oldalra. Volt aki megírta iwiw-en, hogy miért nem teszek fel képpet a kisfiamról. Nem tudom, engem zavar, ha idegen emberek is nézegetik a mi családi képeinket. Aki tényleg a barátom, annak elküldöm e-mailben a képeket. :)
Olyan szempontból jó az az oldal, hogy az egyetemi csoportommal ott könnyen meg tudjuk beszélni az összejöveteleket, meg tudunk szerezni vmi jegyzetet a másiktól, ilyenek. Könnyebb üzenetet küldeni nekik, mert létrehoztunk külön egy csoportot erre célra. Én mondjuk nem töltök fel 600 képet, max olyanokat, amik a csoport-összejöveteleken készültek, onnan a többiek is le tudják tölteni.
Amúgy meg, ha nem ismersz vkit, vagy nem szimpatizálsz vele, nem feltétlenül kell elfogadni az ismerősnek jelölést.
Alkalmazásokról meg annyit, h vannak fenn retro játékok, azzal 1x-2x játszok, nosztalgiából (hexxagon, mario, prince of persia 1...)
Azt mondjuk én sem bírom, ha vki 5percenként kiírogatja h "na most elmentem ide meg oda" "ezt meg ezt kajáltam" stb, amikre senki sem kíváncsi.
Amúgy ajánlom mkinek a south park fb-s részét ;)
21L
Szerintem szánlamas mind.Igazság szerint egy bizonyos szintig jók ezek az oldalak,bizonyos "kereteken belűl" úgye,mert arra lettek kitalálva,hogy ismerőseidet megtaláld stbstb...
Hát ahhoz képest megy a pózerkedés,k*rválkodás menősködés 8millió ismereős meg ilyenek....
Még talán az iwiw a legnormálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!