Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetbe mi a legjobb? Elengedni? Küzdeni, de hogyan?
Elhidegültök. Kitartatok. újra összejöttök. Ennyi.
Ha van bennetek akarat és kitartás, és közös jövőbe vetett hit, menni fog. De csak ekkor. Sok sikert!
"A barátom abban a hitben él megingathatatlanul, hogy két ember egy idő után, ha nincs fizikai találkozás, elhidegül egymástól."
Én meg amondó vagyok, hogy amit sokszor bebeszél magának az ember, az úgy is lesz. :)
"Én azért érzem egy kicsit, mert ha beszélgetünk, régen mindig tudtunk miről beszélni, sosem volt probléma semmivel, most meg van hogy sokáig egy szót sem szólunk egymáshoz, és ez még nem is lenne baj, de én ettől feszélyezve érzem magam."
De ez közel sem biztos, hogy attól van, hogy messze vagytok egymástól.
Szerintem mindenképpen várjátok meg a 7 hónapot, egy 10 hónapos kapcsolatnak ne az interneten keresztül legyen már vége. :)
"Viszont rettentően rosszul érzem magam amint egy kicsit is nem értünk egyet valamibe."
???
Kompromisszum, konszenzus. Olyan nincsen, hogy két ember mindig mindenben egyetért.
"Sokkal könyebben megbocsátok neki, mint magamnak. és ha bármi történne, sosem bocsátanám emg hogy otthon hagytam.:S"
Ezen ráérsz rágódni akkor is, ha majd "bármi történik". De addig minek? Mindig a jelen problémáit kell előbb megoldani, aztán jöhet a jövő miatti aggódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!