Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem/hódítsam vissza az exemet? Hogy tudnánk újra összejönni?
az a baj, hogy én is és ő is sokat változtunk. Egy buliban, mikor együtt voltunk táncoltunk, ekkora már külön voltunk, és ő mögöttem táncolt, közben a csípőmet fogta, aztán mikor hátrafordultam, hogy megcsókoljam, visszacsókolt. Később mondta, hogy Ő nem hűséges, jobbat érdemlek, meg, hogy nem bírna mellettem maradni...
Rá egy-két héttel ennek, meghívott bowlingzoni, amolyan dupla randi féleségre, 4-en mentünk volna... de ez sajnos elmaradt.
Aztán facebookon rendszeresen like-olja a képeimet. Múltkor egy alkalmazásnál ("Aki elsőnek like-olja, kiírom az üzenőfalára, hogy Örökké szeretni foglak") like-olt...
Viszont ritkán beszélünk... nagyon ritkán.
Írjak rá msn-en? Beszéljünk többet? És vajon ez jelenthet még egy kicsi tüzet felém, vagy csak bemesélem magamnak ? ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!