Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be, ha nem szeretek eljárni bulizni? 17L

sztem se! én az msnt is utálom... nagy szaaar! :S
15/L

Valamit azért csak kell tenned,nem fog becsengetni a nagy Ő az ajtón és azt mondja majd"érted jöttem".
(előttem szóló) hát azért ha írt volna a kérdező egy pontos címet akkor akár meg is történhetett volna :)
17-évesen szerintem még menj bulizni! mondom én aki 4 éve nem volt. internetes társkereső kb olyan mintha kiállnál az utcára és aki tetszik megkérdeznéd hogy szeretne-e valamit, mert kb egyforma esélyed van találni párt,de elkeseredett helyzetben érdemes. Manapság már nagyon nehéz értelmes párkapcsolatot létesíteni hidd el, egyik rokonom törött lábbal unta magát és iwiw-en küldött a környékbeli lányoknak mélt annak akik tetszettek, 2 nap után volt barátnője (vagy 3 évig)22F

Én a páromat kutysétáltatás közben ismertem meg. A parkban találkoztunk és megkérdeztem, hogy játszhatnak e a kutyáink. Azt mondta természetesen. A kutyák rohangáltak, mi meg beszélgettünk. Telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük, hogy legközelebb együtt hozzuk le a kutyusokat. Aztán elhívott randizni, igent mondtam és 2 éve együtt vagyunk.
Ha van vmi hobbid (pl. sport, zenélés, kézművesség stb.) járj el klubokba.

Kikapcsolódás és hobbiűzés közben lehet remekül ismerkedni. Mozdulj ki valamerre - ha nem is ismerkedsz, legalább csinálsz valami hasznosat vagy érdekeset.
A társkeresők színvonala elég alacsony sajnos. De ha normálisan kitöltesz egy adatlapot és jó képet teszel fel, akkor az is működhet.
A bemutatkozás fontos, nem elég az adatlap. Legyen ékes magyar nyelven írva, értelmes gondolatokkal teletűzdelve - kevés idézet és nuku KIABÁLÁS arról, hogy ki ne írjon.
A kép fontos, egy nőről sokat elárul. Ha egy kép igénytelen, rosszak a fények, csak a fél feje van benne, stb. - akkor a valóságban sem lehet túl igényes. És azokat a képeket is ki lehet szúrni, amik hibákat fednek el. Szóval igényes képet - ami az igényes pasik érdeklődését is felkelti.
A bunkók mindenképp írnak, csak szelektálni kell.

Ha bevállalós vagy menj oda utcán beszélgetni vagy plázában olyan pasihoz aki tetszik.
Ha régimódi vagy akkor küldj jeleket annak aki tetszik.
Vagy sétálgass egyedül a városban és sokan le fognak szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!