Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy pasizzak be, ha nem szeretek eljárni bulizni? 17L

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát ja én nem ajánlom a netes társkeresőket én már 4-5 ször ráfáztam és elegem lett belőle, szerintem így nem lehet ismerkedni
2010. nov. 21. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:

sztem se! én az msnt is utálom... nagy szaaar! :S

15/L

2010. dec. 14. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz? esetleg képet tudsz mutatni magadról? Sose tudni elv alapján :) 18/f
2010. dec. 14. 19:59
 14/17 acel ***** válasza:

Valamit azért csak kell tenned,nem fog becsengetni a nagy Ő az ajtón és azt mondja majd"érted jöttem".

(előttem szóló) hát azért ha írt volna a kérdező egy pontos címet akkor akár meg is történhetett volna :)

17-évesen szerintem még menj bulizni! mondom én aki 4 éve nem volt. internetes társkereső kb olyan mintha kiállnál az utcára és aki tetszik megkérdeznéd hogy szeretne-e valamit, mert kb egyforma esélyed van találni párt,de elkeseredett helyzetben érdemes. Manapság már nagyon nehéz értelmes párkapcsolatot létesíteni hidd el, egyik rokonom törött lábbal unta magát és iwiw-en küldött a környékbeli lányoknak mélt annak akik tetszettek, 2 nap után volt barátnője (vagy 3 évig)22F

2010. dec. 14. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a páromat kutysétáltatás közben ismertem meg. A parkban találkoztunk és megkérdeztem, hogy játszhatnak e a kutyáink. Azt mondta természetesen. A kutyák rohangáltak, mi meg beszélgettünk. Telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük, hogy legközelebb együtt hozzuk le a kutyusokat. Aztán elhívott randizni, igent mondtam és 2 éve együtt vagyunk.

Ha van vmi hobbid (pl. sport, zenélés, kézművesség stb.) járj el klubokba.

2010. dec. 14. 22:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Kikapcsolódás és hobbiűzés közben lehet remekül ismerkedni. Mozdulj ki valamerre - ha nem is ismerkedsz, legalább csinálsz valami hasznosat vagy érdekeset.

A társkeresők színvonala elég alacsony sajnos. De ha normálisan kitöltesz egy adatlapot és jó képet teszel fel, akkor az is működhet.

A bemutatkozás fontos, nem elég az adatlap. Legyen ékes magyar nyelven írva, értelmes gondolatokkal teletűzdelve - kevés idézet és nuku KIABÁLÁS arról, hogy ki ne írjon.

A kép fontos, egy nőről sokat elárul. Ha egy kép igénytelen, rosszak a fények, csak a fél feje van benne, stb. - akkor a valóságban sem lehet túl igényes. És azokat a képeket is ki lehet szúrni, amik hibákat fednek el. Szóval igényes képet - ami az igényes pasik érdeklődését is felkelti.

A bunkók mindenképp írnak, csak szelektálni kell.

2010. dec. 15. 00:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha bevállalós vagy menj oda utcán beszélgetni vagy plázában olyan pasihoz aki tetszik.

Ha régimódi vagy akkor küldj jeleket annak aki tetszik.

Vagy sétálgass egyedül a városban és sokan le fognak szólítani.

2010. dec. 15. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!