Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú és lány között ölelés, kézen fogva járás, lánynak a fiú ölébe ülés egyértelműen egy kapcsolat kezdete? Vagy lehet, hogy csak barátság?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 15:54
11/15 anonim válasza:
Megcsókolt már?
Van barátnője?
Ha van neki akkor előtte is megfogja a kezedet?
12/15 A kérdező kommentje:
Nincs barátnője, még nem csókolt meg,de azt hiszem tetszik neki 1 másik lány :((
2010. nov. 23. 19:07
13/15 anonim válasza:
háát ez nekem nem a barátság kategória, de nekem is van egy-két ismerősöm aki ilyeneket csinál csomó fiúval úgy hogy közben van barátja (pedig mi már nem vagyunk 14 évesek....) hogy mit csinálj ami lájtosabb egy csóknál és mégis jelzés értékű? szerintem simogasd meg az arcát, kezét esetleg puszild meg többször (az arcát!) és ha alakulnak tovább a dolgok akkor szerintem majd a csóktól sem kell elzárkóznotok:) a másik lányra pedig ne görcsölj rá!:) mivel nincs barátnője és fiatal biztos több lány is felkelti az érdeklődését. csak arra koncentrálj hogy te legyél a befutó;)
14/15 Kriszti83 válasza:
Tiniknél ez barátság. Nálam ez már annál többet jelentene. Ha meg akarod hódítani, ne hagyd, hogy így játszon veled, keltsd fel a figyelmét, légy elérhetetlen.
15/15 anonim válasza:
Kéz a kézbe csak a barátommal sétálok. Ölelés szerintem lehet baráti és több is. Szerintem kívülről is látszik, hogy mikor baráti és mikor több. Én már ültem bele fiúnak az ölébe és nem a csak a barátoméba, de csak akkor, ha szoros barátság van köztünk.
Ha rendszeresen ezek a jelek vannak, ott már valszeg többet akar, mint barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!