Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jár el a barátnőm sehova? És miért olyan éretlen még mindig?
utolsó XD
ha jól néz ki az illető, akkor az ágyába:$
ELSŐ VOLTAM
nyugi nem veszem magam körbe ilyen emberekkel mint te.. ezért nemfog leköpni soha senki:)
téged fog leköpni az élet... majd meglátod.. ami késik nem múlik. isten nem ver bottal.. bla-bla és egyéb ősrégi idézet..:D
Nem primitívek, csak nem fogalmazták meg rendesen a véleményüket. Én megpróbálom.
1. A barátnőd 16 éves. Ennyi idősen érthető, ha még éretlennek tartja magát a szexhez, én is annak tartottam/ éreztem magam és csak 1 év után feküdtem le a barátommal (Ő 18 múlt, mikor összejöttünk). Szóval ha szereted, akkor ebből nem csinálsz ügyet, hanem kivárod, hogy késznek érezze magát rá.
2. Arról nem tehet, ha a szülei nem engedik el sehova, hanem helyette tanulnia kell otthon. Velem pontosan ugyanez volt. Amúgy se nagyon engedtek el, de a barátommal pláne nem, merthogy tanuljak, építsem a jövőmet e téren és ne szúrjam el egy fiú miatt... Végzős koromban engedtek el először 10nél tovább otthonról, akkor sem a barátommal, hanem az osztálytársaimmal. És nem azért nem mentem pl. bulizni, mert nem akartam, hanem mert nem engedték meg a szüleim. Most lassan 20 leszek, mégis ha hazautazok, ugyanúgy azt mondják a hétvégén, hogy tanuljak és ne menjek sehová. Szerencsére nem itthon tanulok, és ezért már megtehetem, hogy elmegyek hét közben, meg találkozok a barátommal. Nekem is folyton tanulnom kellett, és meg is mondtam a barátomnak, hogy nálunk ilyen a helyzet itthon. Most pedig már tényleg nincs időm a tanulás miatt, heti 4-5 órát látjuk egymást, meg max 1szer nála alszok egy héten. Kb havonta 1szer be tudok iktatni egy hosszabb programot. Ez most sajnos az egyetem miatt alakult így. A barátom megértette már az elején és kitartott mellettem, remélem még a következő a fél évet is kibírjuk, utána tervezzük az összeköltözést. Hogy hogy bírta/bírja ki a barátom? Néha én sem tudom. Ő azt szokta mondani, hogy nem azon szomorkodik, hogy nem láthat, hanem örül annak, mikor igen, és kiélvezi a velem töltött időt (akkor is, ha az 20 perc csak) és mindig várja a következő alkalmat, hogy láthasson. Mert szeret.
Szerintem ha szereted, akkor próbáld meg Te is a kapcsolatotok jó oldalát nézni, és nem azt sajnálni, hogy mennyit nem tudsz vele lenni, hanem örülni, mikor láthatod. És várj, hogy eljöjjön az idő, mikor már ő is többet járhat el. Bizonyítsd be a szüleinek, hogy Veled elengedhetik néha valahová. Kb ezt tudom tanácsolni. Ha szereted, akkor működni fog, nálunk 3 éve működik, és már "csak" 3/4 évet kell várnunk, hogy minden hétköznap éjjel egymás karjaiban aludhassunk el. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!